ADVERTISEMENT
News

Mircea Badea mătură pe jos cu medicii care au demisionat: „Să mă trateze un doctor care face pe el de frică? Du-te liniștit! Te pupă tata!”

Autor: Flaviu Popa | 02.04.2020 | 23:19
Mircea Badea mătură pe jos cu medicii care au demisionat: „Să mă trateze un doctor care face pe el de frică? Du-te liniștit! Te pupă tata!
Mircea Badea, atac dur la adresa medicilor

Mircea Badea a criticat în termeni extrem de duri medicii sau asistentele care au decis în această perioadă să demisioneze din cauza fricii de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, critici dure la adresa medicilor

Desigur, cu toate că unii au invocat lipsa echipamentelor de protecție, unii au renunțat pur și simplu, lăsând un gust amar populației.

Mircea Badea i-a desființat pe medici în emisiunea sa „În gura presei” de pe Antena 3, folosind un limbaj vulgar.

ADVERTISEMENT

Eu pornesc de la premisa că o să iau carcalacul lui pește. Pe mine personal nu cred că mă va omorî, nici nu cred că mă va băga în perfuzii sau ceva. Eu nu cred asta. Nu mă bazez pe ceva, dar nu cred. N-am un stres că iau carcalacul.

Ca pacient vreau să zic și eu ceva. Am văzut că și-au dat niște doctori demisia. Și niște asistente. Pentru că le e frică. Da! Mai bine, zic. Mai bine. Nici nu mă apuc să-i cert. Nici nu mă apuc să-i dojenesc. Nici nu mă apuc să-i fac în fel și chip. Băi, nene, le e frică! Nu mai vor să fie, doctori și asistente. Mai bine”, a răbufnit Badea.

ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii și-a radicalizat discursul în următoarele minute, folosind cuvinte foarte grele la adresa „dezertorilor”: „Ajung eu… Mă ia carcalacul și ajung în spital cu carcalacul să-mi pună d-alea pe față să respir că nu mai pot singur. Să zicem… Adică, nasol! Foarte rău! Și să vină un doctor să mă trateze, un doctor c***t la c*r de frică?!

Bă, mai bine să vină unu de face piș de frică și-o asistență care-i tremură alea de frică. Lasă bă așa, ne vedem în viața viitoare. Sau, hei poate scapi și fără. Decât să vină unu cu frică, mai bine stă dracu acasă!

ADVERTISEMENT

Unuia căruia îi este atât de frică poate să facă o treabă bună. Dacă au clacat din cauza fricii nu-i mai întoarce. Unul care cedează de frică oricum nu era personal medical, doar încurca locul. Adică șansele să încurce locul de frică sunt foarte acasă. Du-te liniștit! Te pupă tata!”.

Noul ministru al sănătății Nelu Tătaru a lăsat să se înțeleagă că situația se va schimba în spitalele unde medicii au demisionat din cauza presiunii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!