News
notix pixel id

Mircea Badea, noi probleme cu polițiștii de la Rutieră. Ce gest a făcut după ce a fost oprit în miez de noapte

18.06.2020 | 20:28
Mircea Badea, noi probleme cu polițiștii de la Rutieră. Ce gest a făcut după ce a fost oprit în miez de noapte
Mircea Badea a pierdut o sumă imensă la pariuri.
ADVERTISEMENT

Mircea Badea promite că va face plângere împotriva polițiștilor pentru zărărnicirea combaterii bolilor.

Badea a dezvăluit că a fost oprit într-o seară de un echipaj de Poliție, care i-a cerut actele, deși legea prevede că în vreme de pandemie șoferul trebuie să prezinte actele prin geam, pentru a nu risca contaminarea.

Realizatorul TV este dezamăgit de modul în care polițiștii înțeleg să gestioneze interacțiunea cu cetățenii în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, noi probleme cu polițiștii de la Rutieră, în plină pandemie

Eu azi noapte mergeam acasă. Desigur că pe Moșilor, 2 mașini de poliție, cu 6 polițiști, stăteau în afara mașinii și socializau. Unul dintre ei are senzația că am comis eu ceva, după 1 noaptea, ma trage pe dreapta. (…) Am tras frumos unde mi-a spus domnul polițist și am deschis geamul atât cât să ne auzim. S-a uitat că nu am deschis geamul, nu a zis nimic. Și zice: ”Actele”. Iau buletinul și permisul și le lipesc pe geam, ca de obicei. Și el zice: ”Nu, dați-le încoace!”. Și eu zic: ”Nu vă dau nimic. Cum să vă dau? Absolut nu! Se văd destul de bine așa! (…) Dacă vrei actele, ți le arunc și le prinzi tu așa, ca un ninja ce ești. Dar după nu le mai iau și înapoi. Că eu nu știu pe unde ai pus tu mâinile înainte să pui mâinile pe actele mele”, a explicat Badea.

Jurnalistul susține că polițiștii sunt cei mai mari transmițători ai Covid-19, pentru că nu respectă nicio regulă de protecție.

ADVERTISEMENT

Să știe eroii din linia întâi de acum. Le fac plângere penală pentru zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor. Ceea ce fac polițiștii din România acum, pentru că nu există un ordin și cu norme de aplicare, se numește zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor”, a punctat Badea.

Mircea Badea e convins că Bill Gates va dori să „cipeze” oamenii în viitor, însă acest lucru nu se va face prin intermediul unui vaccin.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Bill Gates vrea să cipeze oamenii, dar nu să ascunde cipul într-un vaccin, asta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ți-l va vinde. Va fi prezentat atât de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are -smart- în față, încât se vor face rate ca să cumpere cip. Va fi cip cu de toate. Vor face rate pentru a-și lua cip.

Românii nu acceptă să li se ia orice: libertatea, orice. Acum toată lumea are de ascuns temperatura lui. Deci Werner, tati, dai temperatură la toată lumea”, a explicat Badea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri