News

Mircea Badea, previziuni sumbre despre finalul războiului: ”Distrugere completă, anihilarea Ucrainei”

Mircea Badea e convins că Vladimir Putin va dezlănțui asupra Ucrainei o forță nemaivăzută până acum, pentru a se răzbuna pe eșecurile inițiale.
11.01.2023 | 23:33
Mircea Badea previziuni sumbre despre finalul razboiului Distrugere completa anihilarea Ucrainei
Mircea Badea, previziuni despre război. Foto: A3
ADVERTISEMENT

Putin nu a estimat corect solidaritatea NATO și a Occidentului cu Ucraina, iar acum țelul Rusiei poate fi unul singur: anihilarea și distrugerea totală a Ucrainei, potrivit lui Mircea Badea.

Mircea Badea, previziuni sumbre despre finele războiului

Realizatorul de emisiuni de la Antena 3 a comentat și contrele publice între Evgheni Prigojin, liderul Wagner, și ministrul apărării din Rusia Serghei Șoigu.

ADVERTISEMENT

“Eu vă propun o altă variantă. Evident că nu am nici absolut niciun fel de experiență militară sau de pregătire în domeniu, sunt complet pe din afară și mărturisesc asta.

Vă propun însă ca variantă pe care eu nu o exclud, ca un cetățean, așa care mă uit și eu și încerc să intuiesc ce s-ar putea întâmpla. Am mai greșit și cu alte ocazii. Deci e doar o variantă de discuție.

ADVERTISEMENT

Cred că inițial Putin s-a înșelat grav cu privire la ce a vrut să facă în Ucraina. Nu a anticipat în niciun fel hotărârea Occidentului și a NATO de a susține Ucraina.

Cred, poate că greșesc, cred că Ucraina, fără susținere NATO și a Occidentului nu mai exista în momentul ăsta. Deci, Putin s-a înșelat crâncen cu privire la NATO și la Occident și la îndârjirea cu care aceștia au susținut Ucraina”, a comentat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Badea se teme că va avea dreptate și Vladimir Putin va lansa o invazie de mari proporții și va dezlănțui asupra Ucrainei lucruri mult mai cumplite decât cele de până acum.

Și cred ca variantă, mă gândesc că e posibil ca în acest moment ceea ce dorește Putin, indiferent ce ar fi dorit inițial, având în vedere totuși mobilizarea oarecum precară inițial, cred că e posibil ca Putin să fi înțeles că n-au cum să mai funcționeze lucrurile așa și să își dorească în acest moment anihilarea completă a Ucrainei.

ADVERTISEMENT

O invazie de mari proporții şi dezlănțuirea celor mai crâncene lucruri care se pot dezlănțui asupra teritoriului Ucrainei. Adică eu nu exclud nici acestă posibilitate de distrugere completă. S-ar putea ca asta să fie intenția acum.

Și eu cred că invazia va avea loc acum, nu în primăvară sau ulterior, ci acum”, a completat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT