Life

Mircea Badea, reacție neașteptată după interviul dat de Marcel Ciolacu pentru Dana Budeanu: ”Murim pe loc”

Mircea Badea, declarație surprinzătoare după dialogul dintre Marcel Ciolacu și Dana Budeanu. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 3.
21.11.2023 | 12:45
Mircea Badea reactie neasteptata dupa interviul dat de Marcel Ciolacu pentru Dana Budeanu Murim pe loc
Mircea Badea, declarație surprinzătoare după dialogul dintre Marcel Ciolacu și Dana Budeanu. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 3. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita gazdă a emisiunii În gura presei a avut o reacție neașteptată după interviul dat de premierul României Marcel Ciolacu pentru Dana Budeanu. „Murim pe loc” a susținut iubitul frumoasei Carmen Brumă.

Mircea Badea, declarație surprinzătoare după dialogul dintre Marcel Ciolacu și Dana Budeanu. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 3

Mircea Badea a făcut o declarație surprinzătoare după dialogul dintre Marcel Ciolacu și Dana Budeanu. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 3 CNN despre conversația dintre cei doi, interviul fiind realizat de criticul de modă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist a ținut să vină și cu câteva recomandări la adresa creatoarei de modă, care l-a descris pe liderul PSD drept „un monument de răbdare”. Mai mult, a menționat că a observat că politicianul are o liniște sufletească.

În aceeași notă, prezentatorul a venit și cu o sugestie care a stârnit amuzamentul. Gazetarul ar dori să vadă cum este abordat premierul de doi interlocutori diferițe față de subiectele de interes politic, menționându-i pe Monica Tatoiu și Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

„De astfel de interviuri avem nevoie. Murim pe loc! Sper că nu l-a făcut fătălău. I-a zis doar lucruri minunate văd. Deci Ciolacu a dat un interviu la regina la zahăr. Am ajuns să citim laudele Danei Budeanu pentru Marcel Ciolacu. 

A dispărut Gabriela Firea din discursul Danei Budeanu. Acum, pentru Dana Budeanu, Marcel Ciolacu este noua Gabriela Firea, dar așa… mai pe steroizi”, a declarat Mircea Badea în emisiunea pe care o moderează la Antena 3 CNN, notează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, laude la adresa lui Marcel Ciolacu

„Când vorbiți, liniștiți. Oamenii sunt obosiți. Căutăm liniște. Sufletul dumneavoastră este liniștit. Probabil observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare”, i-a spus Dana Budeanu lui Marcel Ciolacu.

Realizatorul emisiunii În gura presei nu este pentru prima oară când nu este de acord cu declarațiile făcute de creatoarea de modă. În urmă cu ceva vreme a transmis un mesaj ironic legat de subiectul „azilelor groazei”.

ADVERTISEMENT

„Lipsește intervenția lămuritoare și dezvăluindă a Danei Budeanu despre «căminul groazei». N-o fi aflat, sau e subiect de fătălăi?”, a scris atunci Mircea Badea pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT