News

De ce îl invidiază Mircea Badea pe Klaus Iohannis: “Așa ceva nu are cum să existe”

În stilul său caracteristic, Mircea Badea a comentat ultimele imagini cu Klaus Iohannis din Kenya și a dezvăluit de ce îl invidiază pe șeful statului.
16.11.2023 | 07:24
De ce il invidiaza Mircea Badea pe Klaus Iohannis Asa ceva nu are cum sa existe
Mircea Badea explică de ce îl invidiază pe Klaus Iohannis: “Omului acestuia i-a ieșit totul în viață”. Sursa foto: captură YouTube / presidency.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea s-a numărat printre oamenii de televiziune care au comentat ultimele imagini cu Klaus Iohannis din turneul acestuia în Africa. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” dezvăluie, în mod ironic, de ce îl invidiază pe președintele României.

Mircea Badea explică de ce îl invidiază pe Klaus Iohannis: “Omului acestuia i-a ieșit totul în viață”

Deplasarea intens discutată și criticată a cuplului prezidențial Klaus Iohannis – Carmen Iohannis în Kenya a cunoscut, miercuri, o nouă etapă. De această dată, cei doi s-au relaxat.

ADVERTISEMENT

Președintele și soția sa au fost în safari, în timpul vizitei oficiale în statul din estul Africii. S-au aflat în Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service și, ulterior, și pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Liderul de la Cotroceni apare în imagini într-o maşină de teren, alături de soţia sa. Ambii, extrem de destinși și zâmbitori, sunt îmbrăcați în ținute confortabile, în culori deschise şi poartă ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Această relaxare a președintelui Klaus Iohannis i-a sărit în ochi vedetei Antena 3, Mircea Badea. Comentând imaginile cu Klaus Iohannis din Kenya, de miercuri, Mircea Badea a recunoscut că îl invidiază pe președintele României.

Dintre toate persoanele de pe planeta asta cel mai mult îl invidiez pe Klaus Iohannis. Eu nu credeam că există pe planeta Pământ un om precum Klaus Iohannis. Este monumentul relaxării, al pasivității, al încremenirii în proiect. Dacă relaxarea ar avea o statuie, ea ar fi bustul din ce în ce mai generos al lui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Omului acestuia i-a ieșit totul în viață. O relaxare… ceva inuman. Chiar cred că este extraterestru, așa ceva nu are cum să existe”, a spus, zâmbind, Mircea Badea ,la Antena 3.

Vizita lui Klaus Iohannis în Kenya continuă și joi

Conform agendei oficiale a președinției, deplasarea lui Klaus Iohannis în Kenya continuă și joi. La ora 10.30, ora României, șeful statului se va afla în vizită la Uthiru Girls High School.

ADVERTISEMENT

Apoi, vineri, liderul de la Cotroceni și Prima Doamnă vor fi primiți de către președintele Republicii Unite a Tanzaniei, Samia Suluhu Hassan, la State House, Dar es Salaam.

ADVERTISEMENT