Life

Dana Budeanu, mesajul prin care a încercat să-l umilească pe Mircea Badea: “Când văd atâta prostie…”

Dana Budeanu, mesajul prin care a încercat să-l umilească pe Mircea Badea. Ce a scris vedeta pe rețelele de socializare drept replică.
08.07.2023 | 11:07
Dana Budeanu mesajul prin care a incercat sal umileasca pe Mircea Badea Cand vad atata prostie
Dana Budeanu, mesaj pentru Mircea Badea. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a încercat să îl umilească pe Mircea Badea cu un mesaj transmis pe rețelele de socializare. Iată ce a spus aceasta!

Dana Budeanu, mesaj pentru Mircea Badea

Dana Budeanu nu a fost deloc fericită după ce a auzit de afirmațiile făcute de Mircea Badea. Aceasta nu s-a abținut și a postat un mesaj foarte acid pe rețelele de socializare. Vedeta a început prin a spune că vede foarte multă prostie în jur.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a comentat referitor la afirmațiile făcute de Mircea Badea și a spus că inclusiv subiectul cu azilele de bătrâni din România face referire tot la persoana ei. Aceasta a fost sarcastică și a spus că putea să fie acuzată inclusiv de demisia șefului de la SRI.

”Când văd atâta prostie în jur îmi crește inima de bucurie! Ps: în altă ordine de idei, vă reamintesc, ca să nu mai mințiți lumea, așa cum o faceți și acum, că de la Moscova se zboară spre toate destinațiile de bogați la liber! Luați cu caviar, că are omega 3!

ADVERTISEMENT

La bogați fiind mi s-a spus că și asta cu azilele de bătrâni este tot despre Dana Budeanu, bine că nu și demisia de la SRI.”, a transmis Dana Budeanu.

Ce a spus Mircea Badea

Mircea Badea a stat declarat surprins de faptul că Dana Budeanu nu a spus nimic despre subiectul azilelor groazei din Voluntari.

ADVERTISEMENT

Acesta a comentat că mereu Dana Budeanu vorbește despre cele mai importante subiecte. Mai mult, prezentatorul a spus că creatoarea de modă chiar le intuiește cu câteva luni înainte, dar acum, nici după apariția subiectului în presă, vedeta nu a spus nimic.

”Ea le zice de acum șase luni, a identificat și le-a spus ce urmează să vină (…) Pe asta cu căminul groazei n-a ginit-o deloc, n-a văzut-o nici acum 6 luni, n-a văzut-o nici mai de prezent, apropo de mâncare de bogați (…) Și mă tot uit, și mă tot uit, dar nimic…”, a spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Este vorba de mai multe cămine private din Voluntari unde bătrânii erau tratați în felul greu de închipuit. Peste 100 de persoane erau ținute în condiții greu de imaginat, fără hrană și unii chiar fără haine.

ADVERTISEMENT
Tags: