Life

Mircea Badea, un nou atac la adresa lui Dorian Popa. Postarea defăimătoare făcută de prezentatorul Antena 3 pe Instagram

28.07.2020 | 10:24
Mircea Badea un nou atac la adresa lui Dorian Popa Postarea defaimatoare facuta de prezentatorul Antena 3 pe Instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Badea este de neoprit în scandalul cu Dorian Popa, iar emisiunea de la Antena 3 nu este suficientă pentru a-l ironiza în continuare pe artist.

Prezentatorul În Gura Presei a postat pe Instagram un mesaj cu subînțeles prin care glumește pe seama cântărețului.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 3 a ales să îl comenteze tot prin rețeaua de socializare prin care artistul face bani cu lopata.

Mircea Badea, în scandal cu Dorian Popa

După ce l-a comentat intens la Antena 3, Mircea Badea s-a gândit că nu este suficient și a creat o postare pe rețeaua de socializare pentru a-l defăima și mai mult pe Dorian Popa, pe care l-a acuzat că face bani din 3 cuvinte și nu spune nimic interesant. Ba mai mult, prezentatorul tv susține că artistul nu cunoaște bine limba română și că face reclame pe propoziții simple, iar de multe ori nu știe să folosească predicatul în vorbire.

ADVERTISEMENT

Cuvintele au curs în emisiunea de la Antena 3, care a făcut audiență după ce a început să vorbească de artist. Mai mult, pentru că este de neoprit, moderatorul tv a lansat un alt atac la adresa cântărețului, însă de această dată pe pagina de Instagram, locul în care Dorian Popa foarte activ.

Astfel, Mircea Badea a făcut un print screen la contul său de prieteni și s-a lăudat în stilul artistului că are 40.200 de oameni care îl urmăresc. Evident, totul a fost o glumă și o ironizare la adresa lui Dorian Popa care recent a făcut 2 milioane de urmăritori și a făcut, la rândul său, o postare despre acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a reacționat după ce s-a glumit pe seama lui

Astfel, în clipul în care Mircea Badea apare la tv, Dorian Popa a făcut și o descriere prin care, la rândul său, îl ironizează pe moderatorul emisiunii În Gura Presei. „ Hatz, Johnuțule. Așa, tată. Exceptând modul operandus tipic lui Mircea Badea, insertul vorbește despre capacitatea de a înțelege dorințele pubicului, de a te multa pe situațiune.”, a menționat Dorian Popa, care i-a dat și tag lui Mircea Badea, care poate s-a ales cu mai mulți urmăritori după această apariție ?


Reacția lui Badea a venit la scurt timp cu o postare tot pe Instagram prin care făcea aluzie la felul în care Dorian Popa ține legătura cu fanii lui.

ADVERTISEMENT