Sport

Mircea Bornescu a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Această echipă este Steaua!”. Exclusiv

Mircea Bornescu, fost goalkeeper la Rapid și Universitatea Craiova, a tranșat războiul dintre FCSB și CSA Steaua.
14.08.2021 | 16:55
Mircea Bornescu a transat razboiul dintre FCSB si CSA Aceasta echipa este Steaua Exclusiv
Mircea Bornescu a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Această echipă este Steaua!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK l-a întrebat pe Mircea Bornescu dacă meciul Rapid – FCSB, de dumincă, este același derby de pe vremea în care el îmbrăca tricoul alb-vișiniu.

Fostul fotbalist susține că, din punct de vedere al continuității, echipa lui Gigi Becali este Steaua.

ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu a tranșat războiul dintre FCSB și CSA

Deși susține că, din punct de vedere al continuității, FCSB reprezintă Steaua, Bornescu consideră că echipa Armatei este cea care dispune de mai mulți suporteri.

„Eu nu vorbesc prin prisma documentelor care sunt, pentru că nu știu exact ce se întâmplă acolo, dar, din punct de vedere al continuității echipei Steaua, mie mi se pare că această echipă este Steaua.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu am jucat foarte multe meciuri pe vremea când se numeau Steaua București și aveau același patron. Aveau mulți jucători care au jucat în cupele europene și care apoi au jucat și sub denumirea de FCSB.

Deci, din punctul meu de vedere, atunci când se numeau Steaua, nu exista CSA. Acum, având în vedere ceea ce spun documentele și legile în vigoare, nu știu exact care este Steaua.

ADVERTISEMENT

Eu am jucat cu Steaua atunci când patron era Gigi Becali, că și-au schimbat denumirea, pe parcurs, în FCSB… asta este problema lor. Însă, eu am jucat cu Steaua când patron era Gigi Becali, când i-am avut adversari pe Mirel Rădoi, Dică, Petre Marin, Ghionea, Goian, echipa lor cea mai puternică și atunci se numeau Steaua.

Cu toate că mare parte a suporterilor susțin CSA Steaua și au o galerie foarte fumoasă. Normal ar fi trebuit, din punctul meu de vedere, ca, acolo unde sunt suporterii și unde simt ei că este echipa lor, aceea să fie echipa adevărată.

ADVERTISEMENT

Ca și în cazul Rapidului, mai există vreo două echipe cu numele de Rapid, însă suporterii au asimilat această echipă și, pentru ei, acesta este Rapidul”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Partida Rapid – FCSB se va juca duminică, de la ora 21:30.

În prezent, Rapid se află pe locul 2 din Liga 1, cu zece puncte. Iar FCSB se situează pe locul 4, cu opt puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT