Fotbal international

Mircea Lucescu a dezvăluit motivul real pentru care Răzvan a plecat de la PAOK: „E normal la ce s-a întâmplat”

29.06.2019 | 21:30
Mircea Lucescu a dezvaluit motivul real pentru care Razvan a plecat de la PAOK E normal la ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK după doi ani, urmând să semneze cu Al Hilal din Arabia Saudită, club care îi va activa clauza de reziliere de două milioane de euro. 

Mircea Lucescu a dezvăluit motivul real pentru care Răzvan a plecat de la PAOK

Nu doar salariul de patru milioane de euro pe sezon oferit de arabi l-a convins pe Răzvan să plece. Mircea Lucescu, tatăl său, a dezvăluit motivul real care a stat la baza acestei rupturi. Răzvan își dorea să ajungă cu PAOK în grupele Ligii Campionilor, însă patronul Ivan Savvidis nu a făcut niciun transfer important înainte ca echipa să înceapă pregătirile pentru noul sezon. Il Luce crede că fiul său a făcut un pas în față prin mutarea la cel mai important club de fotbal din Golf.

ADVERTISEMENT

“E o decizie absolut normală. Absolut normală. Având în vedere că o echipă calificată în Liga Campionilor nu se gândeşte să mai facă un salt încercând să aducă nişte jucători care să le permită să joace în grupele Ligii… Cred că şi-a făcut datoria acolo. E un pas înainte, nu un pas înapoi” , a declarat Mircea Lucescu la Telekom Sport.

Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK
Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK

Cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, PAOK a reușit cel mai bun sezon din istoria clubului, cucerind eventul și terminând campionatul intern neînvinsă. A participat și în grupele Europa League, acolo unde mai degrabă a dezamăgit însă.

ADVERTISEMENT

Al Hilal a pierdut titlul anul trecut în fața lui Al Nasr, devansată fiind cu un singur punct. Bafetimbi Gomis este cel mai cunoscut jucător din lot, acesta marcând 21 de goluri în sezonul recent încheiat. Clubul a mai fost antrenat în trecut de Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu și Laurențiu Reghecampf.

Răzvan Lucescu trebuie să fie atent însă, Al Hilal a schimbat nouă antrenori în ultimii cinci ani!

ADVERTISEMENT