Fotbal international

Mircea Lucescu, contestat de ultrașii lui Dinamo Kiev și cu Juventus: ,,Pleacă acasă” Video

20.10.2020 | 22:38
Mircea Lucescu contestat de ultrasii lui Dinamo Kiev si cu Juventus Pleaca acasa Video
ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo Kiev au continuat să îl conteste pe Mircea Lucescu și la primul meci al echipei în grupele Champions League cu Juventus, pierdut de ucrainieni cu scorul de 2-0.

Deși Cristiano Ronaldo a lipsit de la campioana Italiei, în urma infectării cu coronavirus, băieții lui Mircea Lucescu nu au reușit să facă față ,,Bătrânei Doamne” , deși la pauză scorul a fost egal, 0-0.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Lucescu are un start perfect la cârma echipei și nu are nicio înfrângere, ultrașii radicali au lui Dinamo Kiev nu au putut uita trecutul lui Il Luce, care a antrenat rivala Șahtior Donetsk.

Lucescu, contestat meci de meci de suporterii lui Dinamo Kiev: ,,Lucescu, go away!”

,,Lucescu, go away!” e bannerul afișat meci de meci de fanii lui Dinamo Kiev care vor cu orice preț ca românul să părăsească clubul, deși a reușit deja să câștige un trofeu în fața rivalei din Donetsk.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Juventus , ultrașii au avut acces parțial pe arena Olimpiyskiy, pentru duelul cu Juventus. În peluza din spatele porții la care Dinamo s-a apărat în primele 45 de minute, facțiunea dură a ultrașilor ucraineni afișat un mesaj imens: ,,Mircea Lucescu, pleacă!”.

Dinamo a câștigat ultimul meci din campionatul Ucrainei, 2-0 în deplasare la Lviv, iar fanii lui Dinamo au venit special la meci pentru a îi cere încă odată demisia, deși formația antrenată de Mircea Lucescu este pe primul loc în clasament, cu două puncte peste rivala Șahtior.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo Kiev îi contestă și pe patronii echipei, frații Surkis: ,,Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo!”

Aripa dură a galeriei lui Dinamo Kiev, nu îl contestă doar pe Mircea Lucescu, ci mai ales pe cei care l-au adus la echipă, frații Surkis, care dețin clubul și pe care îi vor plecați.

Mircea Lucescu este cel mai în vârstă antrenor din grupele UEFA Champions League, dar nu este respectat de o parte a fanilor lui Dinamo Kiev, deși a readus echipa în cea mai tare competiție inter-cluburi după o pauză de patru ani.

ADVERTISEMENT

Deși din cauza măsurilor de combatere a noului coronavirus autoritățile ucrainiene au permis accesul a 30% din capacitatea stadionului, fanii au venit pe stadion doar ca să îl conteste pe Lucescu și pe cei din conducerea clubului, fără să își încurajeze favoriții:

Suporterii l-au contestat pe antrenorul român la absolut fiecare meci din acest sezon, începând cu Supercupa împotriva rivalei Șahtior, la meciurile din campionat, dar și la cele din cupele europne și se pare că nu se vor opri până Lucescu nu va pleca.

Întâlnirea emoționantă între Andrea Pirlo și omul care l-a debutat în prima echipă a Bresciei, Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost antrenorul care l-a promovat pe Andrea Pirlo la echipa mare a Bresciei, pe vremea ,,Bresciei rumena”, între 1991 și 1996. Pirlo a debutat în meciul Brescia-Regianna, la două zile după ce a împlinit 16 ani.

Mircea Lucescu l-a antrenat pe Pirlo și la Inter Milano și au rămas în relații foarte bune, Pirlo fiind recunoscător lui Il Luce pentru încrederea acordată și l-a numit ,,mio maestro” la conferința de presă premergătoare meciului din Liga Campionilor.

 

,,Lucescu a fost primul meu antrenor, el m-a adus la prima echipă când aveam15 ani și am debutat la 16 ani. Încă vorbim. Mereu o să-i fiu recunoscător. Acum este o bună oportunitate să-l înfrunt”, a spus Andrea Pirlo înainte de meciul Dinamo Kiev – Juventus. Mircea Lucescu a declarat de asemenea că dacă ar fi să aleagă un prim 11 al jucătorilor pe care i-a antrenat ,,Pirlo nu ar avea cum să lipsească!”

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: