Sport

Mircea Lucescu, laude pentru Zejko Kopic după Dinamo – UTA 1-0: „Îmi dă speranțe prezența unui antrenor bun”

Mircea Lucescu a oferit mai multe declarații după Dinamo - UTA 1-0. Ce a spus legenda lui Dinamo despre antrenorul „câinilor”.
09.03.2024 | 00:30
Mircea Lucescu laude pentru Zejko Kopic dupa Dinamo  UTA 10 Imi da sperante prezenta unui antrenor bun
Mircea Lucescu știe motivul pentru care Dinamo are șanse mari să se salveze de la retrogradare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu rămâne aproape de Dinamo. „Il Luce” a fost pe stadionul „Arcul de Triumf” la meciul cu UTA. De ce crede că alb-roșii se vor salva de la retrogradare.

Mircea Lucescu a analizat Dinamo după victoria cu UTA: „S-a schimbat mult față de cum era în toamnă”

Mircea Lucescu e de părere că jocul „câinilor” a evoluat mult față de prima parte a campionatului: „Dinamo s-a schimbat mult față de cum arăta în toamnă. Bine, sunt și jucători cu foarte multă experiență în teren.

ADVERTISEMENT

Păcat că nu sunt români și asta mă doare, dar cei care sunt pe teren își fac datoria și eu sper să reușească să se salveze la final.

Ce îmi dă încredere este prezența lângă echipă a unui antrenor cu multă experiență. Zeljko este un bun antrenor. A fost alegerea corectă, e un profesionist, muncitor, vorbește și limba engleză. Echipa joacă pentru a scoate puncte. Foarte pragmatic”.

ADVERTISEMENT

Astfel, antrenorul în vârstă de 78 de ani crede că Dinamo are șanse bune să rămână în SuperLiga după ce a urcat pe locul 14: „Da, bineînțeles că Dinamo se poate salva direct de la retrogradare. Nu va fi ușor, pentru că și celelalte echipe vor lupta să scape de retrogradare”.

Mircea Lucescu nu se dă suporterul lui Dinamo: „Nu pot să zic că am ținut cu cineva”

Mircea Lucescu nu vrea să îi supere pe suporterii Rapidului, dar nici pe cei ai lui Dinamo: „Nu pot să zic că am ținut cu cineva, mi-e greu să devin din antrenor suporter, fan. Încă apreciez ce se întâmplă pe teren”. 

ADVERTISEMENT

„Il Luce” știe ce avantaj mai au jucătorii lui Zeljko Kopic: „Nu este simplu, toată lumea va lupta să scape, Dinamo va juca 5 meciuri afară și 4 acasă”.

Cu victoria împotriva echipei lui Mircea Rednic, Dinamo încheie sezonul regulat pe poziția a 14-a, cu 29 de puncte din 30 de meciuri, un punct peste Voluntari și opt peste Botoșani.

ADVERTISEMENT

Se implică financiar la Dinamo?

Rică Răducanu a vorbit pentru FANATIK despre implicarea lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Am vorbit cu Mircea Lucescu, sunt prieten bun cu el. Ieri am vorbit cu el. Suntem și neamuri. Răzvan e nașul lui Cătălin (n.r. fiul lui Rică Răducanu) și al copiilor lui. Mircea Lucescu e dinamovist, nu e rapidist.

Sunt acolo. Eu așa am înțeles. Vor ajuta și ei clubul, că și ei au fost ajutați la timpul lor. Orice e bine acum, și cu bani, și cu vrăjeală. E important să fie acolo să ajute clubul. Că Dinamo e…. cine nu ar vrea să joace la Dinamo?”.

ADVERTISEMENT