Sport

Andrei Nicolescu mizează pe Mircea Lucescu și noul stadion Dinamo pentru salvarea clubului: „Potențial de 5 ori mai mare decât al Rapidului”

Andrei Nicolescu știe care e cheia succesului la Dinamo. Ce spune administratorul special despre implicarea lui „Il Luce”.
05.03.2024 | 20:53
Andrei Nicolescu mizeaza pe Mircea Lucescu si noul stadion Dinamo pentru salvarea clubului Potential de 5 ori mai mare decat al Rapidului
Andrei Nicolescu a vorbit despre implicarea lui Mircea Lucescu la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu și Ion Țiriac ar putea să se implice la Dinamo, așa cum Rică Răducanu a dezvăluit pentru FANATIK. Ce spune conducerea „câinilor” despre această posibilitate.

Andrei Nicolescu vorbește despre implicarea lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Nimic nu se compară cu un gest de lider al lui”

Andrei Nicolescu a dat detalii despre implicarea lui „Il Luce”: „Mircea Lucescu este implicat activ și îi mulțumesc pentru gesturile de lider pe care le face. Apreciez mult faptul că în momentul în care s-a dat jos din avion, a dat o fugă la Săftica pentru a vorbi cu jucătorii și cu mister.

ADVERTISEMENT

Oricât aș munci eu la birou, oricât ar face Eugen lobby, nimic nu se compară cu un gest de lider al lui Lucescu. Dacă vreodată va dori mai mult, suntem aici”, a mai spus oficialul lui Dinamo pentru gsp.ro.

Nicolescu a mai punctat un lucru legat de viitorul stadion Dinamo: „Știu ce emulație s-a creat la Rapid atunci când stadionul era foarte aproape de finalizare, eu nu am apucat asta”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu: „Anul ăsta ne-am propus să ieșim din insolvență”

Andrei Nicolescu a mai adăugat: „Faptul că o arenă modernă dă posibilitatea unor oameni din business sau din zona mondenă, dintr-o zonă în care își permit o investiție de genul, să fie prezenți la un astfel de eveniment, creează foarte multă dorință.

Fără să supăr pe nimeni din partea cealaltă, potențialul este de cinci ori mai mare la Dinamo decât la Rapid. Anul ăsta ne-am propus să ieșim din insolvență, iar la anul să fim în play-off.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu crede că Mircea Lucescu și Ion Țiriac s-ar putea implica la Dinamo: „Vor ajuta și ei clubul”

Rică Răducanu susține că Mircea Lucescu și Ion Țiriac au venit aproape de Dinamo: „Am vorbit cu Mircea Lucescu, sunt prieten bun cu el. Ieri am vorbit cu el. Suntem și neamuri. Răzvan e nașul lui Cătălin (n.r. fiul lui Rică Răducanu) și al copiilor lui. Mircea Lucescu e dinamovist, nu e rapidist.

Sunt acolo. Eu așa am înțeles. Vor ajuta și ei clubul, că și ei au fost ajutați la timpul lor. Orice e bine acum, și cu bani, și cu vrăjeală. E important să fie acolo să ajute clubul. Că Dinamo e…. cine nu ar vrea să joace la Dinamo?”.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a vorbit și el despre această posibilitate: „Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”.

ADVERTISEMENT