Sport

Poate fi bomba anului în fotbalul românesc! „Lucescu și Ion Țiriac sunt la Dinamo. Am vorbit ieri cu Mircea” Exclusiv

Implicarea la Dinamo a lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac a revenit în atenția publicului și pare mai reală ca niciodată.
05.03.2024 | 15:45
Poate fi bomba anului in fotbalul romanesc Lucescu si Ion Tiriac sunt la Dinamo Am vorbit ieri cu Mircea Exclusiv
„Lucescu și Ion Țiriac sunt la Dinamo. Am vorbit ieri cu Mircea”
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu (78 de ani) și Ion Țiriac (84 de ani) sunt văzuți de fanii dinamoviști ca fiind salvatorii clubului din Ștefan cel Mare, care se află în subsolul clasamentului din Superliga.

Poate fi bomba anului în fotbalul românesc! „Lucescu și Ion Țiriac sunt la Dinamo. Am vorbit ieri cu Mircea”

FANATIK a fost prezent la Cupa Peștele Balon by Cârligu’ lui Gagiu, unde Rică Răducanu a urmărit turneul și a înmânat premiile câștigătorilor. La finalul competiției am discutat oficial câteva minute cu legenda Rapidului despre situația de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu susține că Mircea Lucescu și Ion Țiriac se implică deja activ la Dinamo, deși e cunoscut faptul că antrenorul român chiar a mers în cantonamentul echipei de două ori. Totuși, până acum nimeni n-a spus despre Ion Țiriac că ar fi început să se implice la Dinamo până la această declarație a lui „Tamango”.

„Am vorbit cu Mircea Lucescu, sunt prieten bun cu el. Ieri am vorbit cu el. Suntem și neamuri. Răzvan e nașul lui Cătălin (n.r. fiul lui Rică Răducanu) și al copiilor lui. Mircea Lucescu e dinamovist, nu e rapidist”, a dezvăluit Rică Răducanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Mircea Lucescu și Ion Țiriac se implică la Dinamo, Rică Răducanu a răspuns: „Sunt acolo. Eu așa am înțeles. Vor ajuta și ei clubul, că și ei au fost ajutați la timpul lor. Orice e bine acum, și cu bani, și cu vrăjeală. E important să fie acolo să ajute clubul. Că Dinamo e…. cine nu ar vrea să joace la Dinamo?”

Rică Răducanu, în dialog cu reporterul FANATIK
Rică Răducanu, în dialog cu reporterul FANATIK

Ion Țiriac îl vrea doar pe Mircea Lucescu alături de el la Dinamo!

La finalul lunii ianuarie Ion Țiriac susținea că s-ar băga să investească la clubul Dinamo doar alături de Mircea Lucescu. Până acum n-a fost făcut un anunț oficial al celor doi.

ADVERTISEMENT

„Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”, a declarat Țiriac.

ADVERTISEMENT

„Povestea asta că vine domnul Țiriac, dacă voia să vină domnul Țiriac venea de mult și poate să se ducă oricând. Acuma domnul Țiriac o dă pe Lucescu, Lucescu o dă pe Țiriac și uite așa nu o să vină niciunul. Domnul Țiriac are 84 de ani, nea Mircea 78 au făcut la rândul lor mult pentru sport. Nu neapărat că nu ar băga bani, dar nu mai au vârsta, nici răbdarea. Să pui Dinamo pe picioare cu toată priceperea lui Mircea Lucescu și toți banii îți trebuie ani de zile. Îți trebuie ani de zile să o aduci la un nivel cum își doresc Țiriac și Lucescu” – Victor Becali, la FANATIK SUPERLIGA