Sport

Mircea Lucescu: „Nu cred că e nevoie de personalitatea mea la FRF. Mi-am spus că niciodată nu o să mai revin la națională”

Mircea Lucescu a vorbit despre o posibilă preluare a naționalei României, pe care o infirmă, fiind dezamăgit de perioada în care a fost selecționerul „tricolorilor”.
23.12.2021 | 20:09
Mircea Lucescu Nu cred ca e nevoie de personalitatea mea la FRF Miam spus ca niciodata nu o sa mai revin la nationala
Mircea Lucescu a vorbit despre preluarea naționalei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Il Luce” și-a amintit amar de perioada în care a fost selecționerul României, recunoscând că și-a jurat să nu mai stea niciodată pe banca tehnică a naționalei țării noastre.

Mircea Lucescu a spus că în aceeași situație se află și Răzvan, care nu mai are de gând să se întoarcă la națională din nou.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu nu vrea să revină la naționala României

Mircea Lucescu nu vrea să revină la naționala României, explicând motivele sale, vorbind și despre fiul său, care, la fel, nu va mai reveni alături de „tricolori” din postura de selecționer:

„Am suferit mult când am fost selecționer și mi-am spus că niciodată nu o să mai revin la națională. Am plecat după un 4-0 cu Austria, satisfacția a fost enormă, dar nu se pune problema să mă întorc.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă cineva acolo are nevoie de personalitatea mea, sigur nu e nevoie. Și Răzvan are aceeași personalitate, nu se va mai întoarce”.

„Era cineva care plătea, până și în presă apăreau titluri că mai avem nu știu câte zile și pleacă Răzvan”, a mai spus Mircea Lucescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt supărat pe Răzvan Burleanu!”

Mircea Lucescu a recunoscut că a mai vorbit de-a lungul timpului cu Răzvan Burleanu și spune că nu este supărat pe președintele Federației Române de Fotbal, chiar dacă a avut o bucurie excesivă când a câștigat alegerile FRF, împotriva lui Ionuț Lupescu, contracandidat susținut de Mircea Lucescu:

„Am mai vorbit cu Răzvan Burleanu, cum să nu, e normal. Nu m-am supărat pe el, consider că a făcut atunci un gest de bravură din cauza tinereții.

ADVERTISEMENT

Și-a dat și el seama după că nu e bine ce a făcut și că astfel de gesturi nu se fac, dar nu sunt supărat pe nimeni de la Federație”.

„Am mai vorbit, dar asta nu înseamnă că mă voi întoarce la națională, decizia am luat-o demult!”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT