Sport

Mircea Lucescu nu le poartă noroc și rapidiștilor. „Il Luce”, prezent la dezastrul cu Poli Iași: „Asta ne-a spus după meci”

Mircea Lucescu nu i-a purtat noroc Rapidului la Iași. Antrenorul român a fost prezent în tribune, însă giuleștenii au pierdut surprinzător, scor 1-3 cu Poli.
26.02.2024 | 22:06
Mircea Lucescu nu le poarta noroc si rapidistilor Il Luce prezent la dezastrul cu Poli Iasi Asta nea spus dupa meci
Mircea Lucescu a fost prezent în tribune la Poli Iași - Rapid, scor 3-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost prezent sâmbătă seară în Copou la Poli Iași – Rapid, scor 3-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. „Il Luce” a urmărit pe viu prestația modestă a elevilor lui Cristiano Bergodi. La finalul partidei, Mircea Lucescu a stat de vorbă cu președintele lui Poli Iași, Cornel Șfaițer.

Mircea Lucescu nu le poartă noroc și rapidiștilor. „Il Luce”, prezent la dezastrul cu Poli Iași: „Asta ne-a spus după meci”

Mircea Lucescu a făcut o tradiție din a-i vizita pe dinamoviști la antrenamente. Legenda din Ștefan cel Mare le-a purtat noroc jucătorilor lui Zeljko Kopic care au câștigat cu Farul (2-0) și Oțelul (3-1). La finalul săptămânii trecute, cel mai titrat antrenor român a fost la Iași pentru partida dintre Poli și Rapid.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Leo Grozavu a câștigat spectaculos, scor 3-1 și a făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Rapid a pierdut din nou urma FCSB-ului în cursa pentru câștigarea titlului. Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a dezvăluit discuția cu Mircea Lucescu de la finalul meciului.

„Ne bucurăm că Mircea Lucescu a fost în tribune. Ne-a spus după meci că i-a plăcut Iașiul, a spus că Leo Grozavu a câștigat jocul prin inspirația lui, prin schimbările făcute și ce a schimbat la pauză. Asta ne-a transmis la final. Și că la cum arată echipa merităm să rămânem în Superligă”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer nu e impresionat de Rapid: „Nu era echipa momentului”

Înainte de înfrângerea cu Poli Iași, Rapid câștigase toate cele 5 meciuri oficiale din acest an. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-a impus la limită în 4 din cele 5 victorii din acest an. Cornel Șfaițer a dezvăluit că Rapid a arătat numeroase slăbiciuni.

„Trebuia să vină și o înfrângere a lor, nu era chiar echipa momentului ca prestație, ca joc. Eu personal nu o vedeam o echipă care să fie campioană. Aveau punctaj maxim, dar au dat dovadă și ei de slăbiciuni, cum au arătat de altfel majoritatea echipelor din campionat.

ADVERTISEMENT

În multe meciuri se face diferența pe greșeli individuale. Mergem să jucăm la Craiova, după aceea vine Dinamo, o altă echipă cu care ne batem acolo.

Vor fi 10.000 de oameni în Copou și asta nu trebuie decât să ne bucure și să-i răsplătim cu un joc bun și un rezultat bun. Ar fi extraordinar ca victoria cu Rapid să fie un punct de plecare și să urmeze și altele, dar luăm meci cu meci”, a mai spus președintele lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Poli Iași ocupă locul 13 în clasament, cu 30 de puncte după 27 de etape. Moldovenii au pierdut cu FC Botoșani (1-2) și cu Petrolul Ploiești (1-2) după două goluri primite în prelungiri. Pentru moldoveni urmează duelurile cu FC U Craiova (deplasare), Dinamo (acasă) și Oțelul (deplasare).

ADVERTISEMENT