Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Lucescu, talismanul lui Dinamo! De la Otopeni a plecat direct la Săftica: „S-a creat o punte între el și Kopic”

Mircea Lucescu e talismanul lui Dinamo. Il Luce speră să le poarte noroc și a treia oară. A mers din nou la fotbaliștii lui Kopic înaintea meciului de la Cluj, cu CFR.
23.02.2024 | 12:05
Mircea Lucescu talismanul lui Dinamo De la Otopeni a plecat direct la Saftica Sa creat o punte intre el si Kopic
Mircea Lucescu, talismanul lui Dinamo! De la Otopeni a plecat direct la Săfica: „S-a creat o punte între el și Kopic”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu e trup și suflet alături de Dinamo. După ce le-a purtat noroc „câinilor” la partidele câștigate cu Farul (2-0) și Oțelul (3-1), cel mai galonat tehnician român a mers să-i susțină și înaintea duelului din Gruia cu CFR Cluj.

Mircea Lucescu, port-bonheur pentru Dinamo. A fugit în cantonament înaintea meciului cu CFR Cluj

Dinamo visează din nou la salvarea retrogradare după ce a legat două victorii în SuperLiga. Roș-albii sunt acum pe locul 15, cu 22 de puncte, cinci mai puține decât Poli Iași și FC Voluntari, echipele aflate pe cele două locuri de baraj.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu CFR Cluj, programat vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, „câinii” au fost vizitați, din nou, de port-bonheurul Mircea Lucescu. „Și ieri Mircea Lucescu a fost la antrenamentul lui Dinamo, dar contează și cum a fost.

Domnul Lucescu a venit direct de la Atena. A fost miercuri seara la returul de la Atena, Panathinaikos – PAOK, o nebunie de semifinală. Egalare în minutul 120+9, a fost golul care a dus meciul în prelungiri, 2-1 pentru PAOK, a fost 1-0 în tur, apoi, la loteria penaltyurilor, PAOK a avut ocazia de trei ori să închidă meciul.

ADVERTISEMENT

A avut penaltyul decisiv și l-a ratat de fiecare dată și la ultima serie au câștigat cei de la Panathinaikos și s-au calificat în finală. Dar altceva voiam să spun. Mircea Lucescu a venit de la Atena și de la Aeroport, joi dimineața, ieri s-a dus direct la Săftica, la jucători.

S-a dus pentru că e perceput ca un mare talisman al lui Dinamo. Ultimele vizite au fost cu noroc. Victorie cu Farul, victorie cu Oțelul și acum urmează meciul cu CFR Cluj. Vedem diseară”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Până la prima înfrângere vine”

După meciul din Gruia, echipa lui Zeljko Kopic are meci pe teren propriu, cu Hermannstadt. Partida contra sibienilor e programată marți, 27 februarie, de la ora 18:30.

„Cred că s-a creat o punte între el și Kopic. Înțeleg că ies pe la masă”, a adăugat jurnalistul Alin Buzărin. „Probabil va veni în continuare atâta timp cât Dinamo va face puncte”, a mai spus Coste.

ADVERTISEMENT

„Până la prima înfrângere vine”, s-a amuzat Buzărin. „Vedem, dacă pierde CFR la Cluj, dacă vine luni, înainte de meciul lui Dinamo de acasă cu Hermannstadt”, a conchis Cristi Coste.

TOTUL despre CFR Cluj - Dinamo | ABSENTE IMPORTANTE in DERBY-UL din Gruia

ADVERTISEMENT