Sport

Șeful galeriei Rapidului, reacție după Poli Iași – Rapid 3-1: „N-am dormit deloc”. Mesaj pentru Săpunaru

Liderul Peluzei Nord Rapid a vorbit în Fanatik după ce galeria a scandat împotriva jucătorilor la finalul meciului cu Poli Iași. Mesaj înainte de meciul cu UTA
25.02.2024 | 13:56
Seful galeriei Rapidului reactie dupa Poli Iasi  Rapid 31 Nam dormit deloc Mesaj pentru Sapunaru
Rapid a căzut pe locul 3 după eșecul de la Iași, iar FCSB se poate distanța la 10 puncte de giuleșteni. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului au digerat cu greu înfrângerea surprinzătoare în fața lui Poli Iași, scor 1-3, iar la finalul meciului le-au strigat jucătorilor: „Rușine să vă fie!”. FANATIK l-a contactat pe Liviu Ungurean care și-a exprimat punctul de vedere.

Liviu Ungurean, explicații după Poli Iași – Rapid 1-3: „Este normal să fim supărați”

Liviu Ungurean a transmis un mesaj clar după meciul de la Iași„Este normal să fim supărați pentru rezultatul de aseară. Să nu uităm că doar împreună suntem puternici și trebuie să susținem Rapidul indiferent de ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

„Bocciu” a încercat să nu pună tunurile pe jucători sau pe conducere: „N-am dormit deloc, doar am ațipit un pic. Asta e viața. Ăsta e fotbalul. Nu vreau să comentez foarte multe. Să iasă ei să vorbească. Noi, galeria, ne-am prezentat ca de obicei, adică impecabil”.

Cu privire la scandările la adresa jucătorilor de la finalul meciului, ultrasul a declarat: „Se mai întâmplă și chestii de genul ăsta. Important e că mergem miercuri cu UTA să-i susținem. O să fim în continuare acolo. Nu-mi stă mie bine să vorbesc despre echipă. Ei știu mai bine ce se întâmplă acolo”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean, mesaj de susținere pentru Săpunaru: „Ăștia sunt hateri de pe internet”

Fanii Rapidului au fost furioși în urma eșecului cu Poli Iași și și-au vărsat nervii pe Săpunaru, care a greșit flagrant la golul egalizator al moldovenilor: „Bineînțeles că rămânem alături de Săpunaru, 100%. Ăștia sunt hateri de pe internet. Nu trebuie să îi băgăm prea mult în seamă”.

Liderul Peluzei Nord a explicat că nu a existat niciun dialog cu jucătorii: „Nu știu dacă le-a fost rușine. Am fost atât de supărat că nici nu știu ce s-a mai întâmplat la final. Au venit la noi și s-au dus la vestiar. Nu era nimic de discutat”.

ADVERTISEMENT

Mesaj pentru „copilul Giuleștiului”, Alex Ioniță: „Rapidul va fi întotdeauna casa lui”

Liviu Ungurean a ținut să îi transmită un mesaj și lui Alex Ioniță, transferat în China, așa cum FANATIK a dezvăluit„Mă bucur pentru el. Giuleștiul va fi întotdeauna casa lui, cum este și a lui Cristi Săpunaru”.

În privința meciului de la Iași, „Bocciu” a concluzionat: „Repet, noi rămânem alături de echipă, toți suporterii, și eu cred că a fost doar un accident. Sigur își vor reveni”.  

ADVERTISEMENT

Rapid a fost susținută de peste 500 de suporteri la meciul de la Iași. În momentul în care jucătorii au venit să îi salute pe fani, aceștia i-au gonit, spre dezamăgirea lui Mircea Lucescu, Daniel Niculae, Dan Șucu și Victor Angelescu, care au surprins momentul din tribune.

ADVERTISEMENT