Sport

Mircea Rednic a făcut show în vestiarul UTA-ei după victoria cu Dinamo. Video

Mircea Rednic a fost încântat de victoria obținută de UTA în duelul împotriva lui Dinamo, scor 2-1, felicitându-și jucătorii. Acesta îl susține în continuare pe Ovidiu Burcă.
06.11.2023 | 23:37
Mircea Rednic a facut show in vestiarul UTAei dupa victoria cu Dinamo Video
Mircea Rednic, încântat după UTA - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-11-2023
21:33

Show făcut de Mircea Rednic în vestiar după victoria cu Dinamo

Mircea Rednic a făcut show în vestiar după victoria cu Dinamo, antrenorul celor de la UTA declanșând petrecerea alături de fotbaliștii săi, bucuria fiind cu atât mai mare, cu cât arădenii s-au îndepărtat de locurile de retrogradare.

„Puriul” s-a dezlănțuit ca în vremurile bune, iar UTA a postat un video pe rețelele de socializare, pentru ca fanii echipei să vadă bucuria jucătorilor și a antrenorului.

„A fost criticat mereu, dar uite-l aici, alături de echipă și aprinzând din nou flacăra roșie la Arad! Felicitări, Rednic și multă sănătate!”, a fost reacția unui suporter. 

 

UTA a reușit să revină și să câștige meciul în prelungiri, după un penalty transformat perfect de către Marcelo Freitas. „Câinii” deschiseseră scorul în minutul 8 prin Dennis Politic, iar arădenii egalaseră în finalul primei părți prin Claudiu Michovschi.

Mircea Rednic îl susține pe Ovidiu Burcă după UTA – Dinamo

Mircea Rednic a fost încântat după victoria obținută de UTA în duelul cu Dinamo, felicitându-și jucătorii pentru că au reușit să întoarcă soarta partidei: „Nu mi-aș fi dorit scenariul ăsta, dar mă bucur că am câștigat cele trei puncte. Am părăsit locul de baraj, pe lângă care ne tot plimbam de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Nu pot decât să îmi felicit jucătorii pentru cum au evoluat, chiar dacă fanii ar fi vrut să fie altfel. Au avut răbdare, cred că Dinamo a făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic, puteam să și pierdem

Le mulțumesc suporterilor pentru că au venit să își susțină echipa și în seara asta. Sunt un antrenor fericit în seara asta, mă bucur că am mai pus încă trei puncte”.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a vorbit și despre fosta sa echipă și îl susține pe Ovidiu Burcă, dând vina pe conducere: Și noi am trecut prin situația prin care a trecut Dinamo acum. E greu, cerințele sunt mari, suporterii nu mai au răbdare. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situație delicată, poate nimeni nu ar fi preluat Dinamo în situația aia.

Nu e vina lui Burcă, ci a acționarilor, care trebuiau să își dea seama că una e Liga 2 și alta e Liga 1. Dar cred în continuare în ei, pentru că au calitate. Acum închei. Am fost la Dinamo, m-au dat la o parte. Nu am cum să uit!

ADVERTISEMENT

A fost o înțelegere pe care nu au respectat-o și după au schimbat antrenori, jucători și au retrogradat. Poate s-a vrut atunci retrogradarea, să le fie de bine, eu sunt convins că nu retrogradam”.

„Nu m-am uitat la penalty!”

„Nu m-am uitat la penalty, mă simt foarte bine, dar nu am putut să mă uit, nici nu știu cum a bătut Marcelo, abia când s-au bucurat toți, m-am bucurat și eu.

ADVERTISEMENT

Micovschi e un suflet mare, un super jucător, mă bucur mult că e la noi. La experiența lui Ofosu nu se poate să nu îți dai seama ce ghete să folosești. A fost terenul greu, dar nu e prima dată când schimb repede și o fac spre binele echipei”, a continuat Mircea Rednic.

„Le-am spus jucătorilor să visăm. Și suporterii am văzut că visează și ei, acum vor visa și mai mult. Ne așteaptă un meci greu cu Galați, aceste trei puncte ni le-am dorit enorm, pentru că a fost o perioadă grea”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT