Sport

Mircea Rednic le-a dat liber dinamoviștilor și luni! Doi fundași revin la antrenamente. Situația accidentaților

Mircea Rednic le-a dat liber și luni dinamoviștilor, iar pregătirea meciului cu Academica Clinceni va începe de marți. Doi fundași revin la antrenamente, însă Espinosa nu este încă refăcut.
29.11.2021 | 16:53
Mircea Rednic lea dat liber dinamovistilor si luni Doi fundasi revin la antrenamente Situatia accidentatilor
ADVERTISEMENT

Moș Nicolae a venit mai devreme pentru jucătorii dinamoviști. Mircea Rednic le-a dat liber și luni fotbaliștilor, care au avut mai multe zile libere după remiza albă de pe teren propriu împotriva celor de la FC U Craiova.

Mircea Rednic le-a dat liber dinamoviștilor! Pregătirea pentru meciul cu Academica începe de marţi

Vineri se anunță un meci foarte important pentru Dinamo. “Câinii” au o şansă mare să stopeze seria de 14 meciuri fără victorie în confruntarea cu Academica Clinceni, “lanterna roşie” din Liga 1, club aflat într-o situaţie foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat ultimul meci cu Academica Clinceni, în turul campionatului. În Şoseaua Ştefan cel Mare, scorul a fost 3-1 pentru “câini”, într-un meci disputat pe 2 august. De atunci, niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să câştige vreun joc pe prima scenă.

Şansă uriaşă pentru Dinamo pentru a obţine prima victorie după aproape patru luni!

De altfel, Academica este singura formaţie fără niciun succes în actuala ediţie a Ligii 1. Anul trecut o echipă de play-off, Clinceniul s-a prăbuşit, având probleme financiare şi sportive foarte grave.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa lui Mircea Rednic este o mare şansă să obţină trei puncte şi să pună punct seriei de meciuri fără victorie. Tehnicianul are parte şi de câteva veşti bune înainte de confruntarea cu Academica.

Cătălin Carp şi Steliano Filip se întorc la antrenamente!

Cătălin Carp şi-a revenit după accidentare şi se va prezenta începând de marţi la pregătiri. Până acum, fundaşul a apucat să joace doar 20 de minute pentru Dinamo, în meciul pierdut fără drept de apel cu CFR Cluj, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip este aşteptat înapoi la antrenamente după ce a fost exclus din lot de Mircea Rednic, înaintea meciului cu FC U Craiova. Apărătorul stânga a fost criticat la antrenor şi la conferinţa de presă:

„Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

ADVERTISEMENT

Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot”, a spus Mircea Rednic în conferinţă.

Michel Espinosa mai stă! E aşteptat la pregătiri de săptămâna viitoare

Michel Espinosa mai are de aşteptat până să revină la antrenamente. Din informaţiile FANATIK, francezul se va întoarce la pregătiri alături de echipă de săptămâna viitoare. Rămâne de văzut dacă va putea juca în meciul împotriva Chindiei Târgovişte.

Dinamo este la şase puncte de locul de baraj, ocupat de FC U Craiova. “Câinii” au adunat doar nouă puncte în primele 17 etape, în cel mai slab start de sezon pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

  • 2 victorii a obţinut Dinamo în Liga 1
  • 20 de minute a jucat Cătălin Carp la Dinamo până acum

 

ADVERTISEMENT