Sport

Mircea Rednic, schimburi virulente de replici cu Florin Prunea: ”E un papagal!” / ”Nimeni nu l-a vrut pe «Dolărel Șpăgărel» la Dinamo!”

Conflictul dintre antrenorul Mircea Rednic și fostul președinte al clubului Dinamo, Florin Prunea a trecut într-o nouă etapă. Tehnicianul l-a făcut praf pe fostul portar. Replica nu a întârziat.
22.10.2021 | 16:38
Mircea Rednic schimburi virulente de replici cu Florin Prunea E un papagal  Nimeni nu la vrut pe Dolarel Spagarel la Dinamo
Mircea Rednic l-a atacat violent pe Florin Prunea. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
22-10-2021
13:37

Florin Prunea ”mușcă” din Rednic după ce antrenorul l-a numit papagal

Fostul președinte al clubului Dinamo, Florin Prunea, a luat foc după ce a aflat că Mirea Rednic l-a numit papagal într-o conferință de presă. Prunea a reacționat virulent și a reiterat faptul că la Dinamo toate transferurile, în precedentul mandat al lui Rednic, s-au făcut numai prin intermediul Luanei, fiica antrenorului, care este și agent de jucători.

”La Dinamo niciun jucător nu venea fără fiica lui. Și asta se știe! Nu știu dacă este adevărat, dar numai ’Iuda’ poate să spună dacă fiica lui Rednic avea contract semnat cu clubul și salariu de 3.000 de euro pe lună. Nu avea ce să caute la Dinamo niciodată dacă nu era domnul Badea. Nimeni nu-l voia acolo!

Ceea ce face de când a revenit la Dinamo, să pună rezultatele proaste în cârca lui Sorescu, Torje și ceilalți, a făcut peste tot unde a fost! Nu îl înțeleg pe > Rednic!

În loc să se ocupe de echipă, el se ocupă de Prunea. Și marea masă a suporterilor cu care vorbesc spun ’ce caută înapoi la câte prostii a făcut?’. Repet, nu l-a vrut nimeni! Zăvăleanu și Mureșan în mod sigur nu.

Cei care hotărăsc acum la Dinamo nu l-au dorit. Problema lui Rednic este una singură în momentul de față! Pe unde a trecut în ultimii ani, a făcut pârjol! A pârjolit fântâni și grâne!”, a spus Prunea pentru Prosport.

Mircea Rednic a fost acuzat de fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, că împreună cu fiica sa, Luana, care este agent de jucători, ar fi încasat sute de mii de euro de la club.

Episodul datează din 2019 atunci când Mircea Rednic a fost rechemat la Dinamo, într-un moment extrem de dificil pentru echipă. Antrenorul nu a uitat acuzațiile fostului lui coleg.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic: ”Prunea minte. Să aducă dovezi”

La conferința de presă de dinaintea derby-ului cu Rapid, Mircea Rednic s-a înfuriat când a fost întrebat cum îi răspunde lui Florin Prunea care îl acuzase în 2019 că a încasat sute de mii de euro din comisioane, prin intermediul fiicei Luana, impresar sportiv.

Antrenorul a avut un discurs devastator la adresa fostului portar, președinte al clubului din Ștefan cel Mare la precedentul mandat al lui Rednic la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte.

Putea să treacă pe la contabilitate, să vadă ce comisioane s-au dat, cine le-a luat. Văd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie că fiica mea a luat 10.000, eu vă spun acum că îi dau 100.000.

ADVERTISEMENT

Băi Prunea, ai posibilitatea de a câștiga niște bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 150.000 de euro îi dau! Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo.

Putem vorbi despre oricine, despre orice, și nu există justiție? Atunci ies și eu și vorbesc de președinte! Îl tot băgați în seamă, nu vedeți că spune numai prostii?”, a tunat Rednic.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Florin Prunea despre Mircea Rednic în 2019

Conflictul dintre fostul președinte dinamovist Florin Prunea și antrenorul Mircea Rednic datează de mai bine de doi ani și este departe de a se stinge.

În iulie 2019 Florin Prunea l-a acuzat pe Rednic și fiica acestuia că au ”căpușat clubul Dinamo”. Nici jignirile nu au lipsit din derapajul fostului oficial din Ștefan cel Mare.

”Acest profitor şi fiica lui (Mirea Rednic și Luana Rednic – n.r.) au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!

Băi, fomică, băi, dolărică, cât ai furat anii ăştia? Ăsta nu mai e antrenor, ăsta vindea şi câinii de la Săftica. Am documente, ce s-a întâmplat cu contractele unor jucători.

De dimineaţa până seara se ocupau doar de transferuri şi comisioane, nu le-a spus nimeni că nu e ograda lor aici. Aici a dictat doar el şi fiică-sa. A fost jaf armat şi urma o nouă campanie, pentru că el dădea afară aceiaşi jucători şi iar lua comisioane”, au fost acuzaţiile grave aduse de Prunea lui Rednic, într-o intervențea la Digisport.

ADVERTISEMENT