Sport

Mircea Rednic continuă dezvăluirile tari despre situația de la Dinamo: „Cred că s-a vrut retrogradarea echipei. Zăvăleanu n-a adus un euro la club”

Mircea Rednic își conitnuă atacurile devastatoare despre situația de la Dinamo și îl trage la răspundere pe Răzvan Zăvăleanu, dar și pe Cosmin Contra, pentru jucătorii aduși în perioada Cortacero.
29.06.2022 | 15:33
Mircea Rednic continua dezvaluirile tari despre situatia de la Dinamo Cred ca sa vrut retrogradarea echipei Zavaleanu na adus un euro la club
Mircea Rednic continuă atacurile devastatoare despre situația de la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a vorbit despre problemele de la Dinamo și a l-a atacat dur pe Răzvan Zăvăleanu, pe care îl vede vinovat pentru situația creată la club, insinuând că poate a dorit retrogradarea echipei intenționat.

Mircea Rednic continuă atacurile devastatoare despre situația de la Dinamo

Mircea Rednic a vorbit despre atacurile devastatoare despre ce se întâmplă la Dinamo și l-a atacat dur pe Răzvan Zăvăleanu pentru felul în care a gestionat lucrurile la club:

ADVERTISEMENT

„Nici nu mai era nevoie de transferuri, nu mai era nevoie să mărești bugetul. A fost dezamăgirea mare, pentru că oamenii care au insistat să vin la Dinamo s-au dat la o parte atunci când am fost dat afară.

Dacă DDB-ul nu era de acord ca eu să plec, nu plecam de la Dinamo, nu apare acum Bucurică, Tararache sau Anghel, apar tineri care nu știu. Să apară ei și să spună cum au semnat actele, cum aduceau jucătorii. Dar DDB a avut puterea de a-l da afară pe Stoican.

ADVERTISEMENT

Îl văd pe domnul administrator judiciar cum vorbește, dar parcă e începător, de când a venit a mărit bugetul echipei, a spus că nu știa nici de meciul meu amical pe care l-am avut.

Cum să spui că nu știi asta, domnul Mureșan știa și el de asta, eu ce vină am că Zăvăleanu era în Dubai și Mureșan era la Cluj. Am plătit eu motorină de 100 de euro să ne deplasăm la Buzău.

ADVERTISEMENT

Nici în perioada mea nu a fost apă, dar nu m-am plâns, am rezolvat situația”.

„Eu sâmbătă m-am întâlnit cu Șerdean să văd ce acte are, el vrea să-și recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero, vrea să primească 500.000 de euro și renunțe la acțiuni. Problema e că după ce iei acțiunile astea, ai pe cap și datoriile de peste 7 milioane de euro.

Contra s-a implicat în salariile plătite jucătorilor, Contra i-a adus pe jucători, fără acordul lui nu se aducea niciun jucător.

ADVERTISEMENT

Eu cred că s-a făcut ce s-a vrut, eu asta cred că s-a vrut să retrogradeze echipa. Echipa trebuie să scape de datorii și dacă falimentează ajunge în Liga 4. Rămâne de văzut dacă o preia domnul Badea. Eu nu cred că poate evita falimentul”, a mai spus Mircea Rednic, la TV DigiSport.

„Datoriile au crescut în iarnă!”

„Datoriile au crescut din iarnă, că văd că domnul Zăvăleanu tot o dă că e vina jucătorilor aduși de Rednic. Eu am adus jucători într-un moment greu.

Toți jucătorii care au venit cu mine, au venit până în iarnă, cu drept de opțiune. Eu eram antrenor, nu mă duceam să le arăt domnilor Mureșanu și Zăvăleanu cum se fac contractele, asta nu mai era treaba mea”, a continuat Mircea Rednic.

„A fost o problemă cu un jucător din cei șase aduși de mine, care a jucat două meciuri, dintre care unul câștigat, în care nu a fost Filip, nu a fost Matei și nu a fost Torje.

De ce nu am fost lăsat eu să retrogradez, asta mă enervează. Se știa că nu mai aveam nicio șansă în play-off. Când a simțit ce se va întâmpla, domnul Mureșan s-a retras. Dacă Rednic nu putea să facă, aia era, dar eu puteam să-l salvez pe domnul Badea și pe domnul Mureșan”, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT