Sport

Mircea Rednic l-a distrus pe Adrian Petre: “Eşti arădean numai când ţi se dau bani?” Îl dă afară de la UTA pe Keşeru

Mircea Rednic l-a luat la ţintă pe Adrian Petre, atacant care a refuzat oferta venită de la UTA Arad şi a semnat cu Hermannstadt.
19.06.2023 | 19:50
Mircea Rednic la distrus pe Adrian Petre Esti aradean numai cand ti se dau bani Il da afara de la UTA pe Keseru
Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad este într-un plin proces de transformare sub comanda lui Mircea Rednic. Sunt mişcări mari de trupe în această perioadă de mercato, numai puţin de 16 jucători fiind puşi pe liber în această vară.

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Adrian Petre, care a ales să semneze cu Hermannstadt: “Ești utist, ești arădean numai când ți se dau bani?”

Unul dintre jucătorii doriţi de Rednic la UTA Arad a fost Adrian Petre. Dar fostul atacant, care a trecut şi pe la FCSB, a semnat cu Hermannstadt, înfuriindu-l pe “Puriu”, care i-a reproşat că este arădean doar când i se dau bani:

ADVERTISEMENT

“Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu. Uitați-vă la exemplul Adi Petre. Avea un contract, la două luni i se mărea și nu se mărea cu 500. Putea să ajungă la mai mult decât a câștigat el aici. Și n-a acceptat. S-a dus la alt club, care poate i-a dat cu 1.000 sau 2.000 mai mult decât noi.

El a vrut siguranță, să aibă contract. Aici i s-a propus contract în care să câștige bani, dar să facă performanță. 3.000! Și în două luni făcea 5.000. Peste alte două luni, 7.000. După aia, avea goluri, assist-uri, avea de toate. El vine după o perioadă în care n-a prea jucat și pe unde a fost a plecat cum a plecat.

ADVERTISEMENT

Ești utist, ești arădean numai când ți se dau bani? Eu vreau de la jucătorii care vin să câștige bani prin rezultate. Totuși, un salariu peste 5.000 de euro este un salariu bun”, a tunat Rednic.

Rednic i-a mitraliat pe fotbaliştii de pe lista neagră: “Acum v-o fi dor de Milosevic? UTA a fost la baraj. Dacă nu venea un antrenor cu experiență, nu știu dacă se salva”

“Puriul” nu s-a oprit aici şi a pus tunurile şi pe alţi jucători cu care vrea să rezilieze contractele. Pe lista neagră se află Claudiu Keşeru, Stefan Milošević, Andrei Chindriş şi Erion Hoxhallari:

ADVERTISEMENT

“Keșeru, Milosevic, cine mai e? Chindriș, Hoxhallari. Se discută cu ei. Sunt discuții de reziliere a contractului. Nu îi mai doresc în condițiile astea. Eu cred că e un băiat deștept Keșeru.

Are calitate, dar e pentru o echipă care să-i aducă mingi în fața porții. Noi suntem o echipă și toți jucătorii trebuie să-mi alerge. Avem mingea, atacăm. Pierdem mingea, ne apărăm.Unii dintre ei nu pot să facă lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

Acum v-o fi dor de Milosevic? UTA a fost la baraj. Dacă nu venea un antrenor cu experiență, nu știu dacă se salva, ținând cont de situația din vestiar, care era explozivă, incendiară”, a spus Rednic.

Antrenorul celor de la UTA Arad a declarat că obiectivul pentru stagiunea viitoare este play-off-ul şi promite mai multe transferuri în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT