Sport

UTA Arad – FC U Craiova 1-1, în etapa 9 din play-out SuperLiga. Egal pe placul ambelor echipe. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream UTA Arad - FC U Craiova 1948. Partida s-a disputat vineri, 19 mai, de la ora 20:00, în etapa a 9-a, ultima, din play-out-ul SuperLigii.
19.05.2023 | 20:31
UTA Arad  FC U Craiova 11 in etapa 9 din playout SuperLiga Egal pe placul ambelor echipe Cum arata clasamentul
Un rezultat de egalitate înregistrat în meciul UTA Arad - FC U Craiova ar conveni de minune ambelor echipe. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
19-05-2023
17:01

UTA - FC U Craiova 1948 1-1 (V. Postolachi 47 / Van Durmen 74)

VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE

Clasamentul din play-out. Sursă foto: flashscore.ro
Clasamentul din play-out. Sursă foto: flashscore.ro

Final de meci! UTA și FC U Craiova termină la egalitate o partidă în care și-au împărțit ocaziile, arădenii având și un gol anulat după intervenția VAR.

Min. 80 – Ocazie mare pentru UTA! Batha trimite un șut de la peste 25 de metri, în forță, însă Gurău respinge în corner.

Min. 74 – GOOOLL FC U Craiova!Bahassa ia o acțiune pe cont propriu și îl lansează perfect pe Van Durmen, care marchează simplu, din fața porții.

Min 64 – GOL anulat pentru UTA! Virgiliu Postolachi e lansat perfect în careu și nu ezită, făcând „dubla”. Totuși, golul său a fost revăzut la VAR și a fost anulat în cele din urmă, pentru un duel al atacantului arădenilor cu Radu Negru.

Min 58 – Desley Ubbink trimite un șut de la distanță care lovește bara transversală a porții lui Gurău.

Min 47 – GOOOOLLL UTA! Virgiliu Postolachi reia perfect cu capul o centrare din corner.

Min 46 – Ocazie bună pentru UTA! Marko Vukcevic trimite un șut, respins în corner de Ionuț Gurău.

Finalul primei părți! FC U Craiova a dominat meciul, însă niciuna dintre cele două nu și-a creat ocazii mari de a marca. 

Min 27 – Alexandru Benga a călcat greșit în timp ce alerga, iar fundașul nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu Andrei Chindriș.

Min 15 – Virgiliu Postolachi trimite un șut de la marginea careului puțin pe lângă poarta lui FC U Craiova.

Min 14 – Ocazie pentru FC U Craiova! Aurelian Chițu trimite cu capul peste Florin Iacob, însă Alexandru Benga scoate mingea de pe linia porții. În cele din urmă, arbitrul de tușă a dat ofsaid la mijlocașul oltenilor.

Min. 1 – A început meciul!

19-05-2023
15:58

Echipele de start la UTA Arad - FC U Craiova

Au apărut echipele de start la UTA Arad – FC U Craiova:

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Abeid – Otele, Batha, Ubbink – R. Pop, Postolachi, Stahl. Rezerve: Kucher – M. Dobrescu, Chindriș, Cascini, P. Anton, Șteau, Iurasciuc, Keșeru, Roger. Antrenor: Mircea Rednic

FC U Craiova: Gurău – Negru, Duarte, Huyghebaert, Mascarenhas – Dr. Albu, Vl. Achim – Baeten, Piccolomo, G. Ganea – A. Chițu. Rezerve: R. Popa – Vanghele, Henriques, Durmen, Asamoah, Bahassa, Sidibe, Blănuță, Ibrahim. Antrenor: Nicolo Napoli

Meciul UTA Arad – FC U Craiova 1948 are loc vineri, 19 mai, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 9-a din play-out-ul SuperLigii. UTA mai are nevoie de un punct pentru a ocupa primul loc ce duce la barjul de retrogradare și a avea, teoretic, un adversar mai facil din LIga 2. Și oltenii se mulțumesc cu un punct pentru a fi siguri că vor termina primii în play-out și vor juca astfel acasă barajul de Conference League cu FC Volutari. Concluzie, remiza convine de minune în ambele tabere.

Unde se joacă meciul UTA Arad – FC U Craiova 1948, în etapa 9 din play-out SuperLiga

Confruntarea UTA Arad – FC U Craiova 1948 se desfășoară vineri, 19 mai, de la ora 20:00, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad, în etapa a 9-a, ultima din play-out-ul SuperLigii. Cu un egal, UTA este sigură că termină pe poziția 7 din play-out și va juca în barajul de promovare/retrogradare cu echipa mai slab clasată din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Stadionul va fi plin, fanii UTA-ei dorind să fie al 12-lea jucător. Și oaspeților ar trebui să le convină egalul, pentru că ar fi siguri de locul 1 în play-out și de faptul că vor fi gazdele barajului în manșă unică pentru calificarea în play-off-ul pentru Conference League. La meci va asista și noul antrenor al craiovenilor din vară, Joao Janeiro, înlocuitorul demisului pentru a noua oară a italianului Nicolo Napoli.

Cine transmite la TV partida UTA Arad – FC U Craiova 1948

Partida UTA Arad – FC U Craiova 1948 se joacă vineri, 19 mai, de la ora 20:00, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad, în etapa a 9-a din play-out-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 3, Orange Sport 2 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 19 mai, la Arad vremea se va declara adversară sportului. Vom vea o zi cu cer acoperit pe toată durata ei, pregătitoare pentru o perioadă și mai rea aproape toată săptămâna viitoare. Va ploua mult, în reprize, și nu e deloc exclus să se petreacă acest lucru și la ora partidei. Maxima zilei va fi de 23 de grade la amiază și cu trei grade mai puțin la ora 20:00. Arbitrul partidei este Florin Andrei din Târgu Mureș.

Ce absențe sunt în întâlnirea UTA Arad – FC U Craiova 1948

Arădenii au scăpat de pericolul retrogradării directe după ce au câștigat cu mai multe emoții decât s-ar fi crezut etapa trecută la Mioveni. Pentru UTA, miza este să termine pe locul 7 în play-out, respectiv 13 în campionat, situație în care ar urma să aibă la baraj, teroretic, un adversar mai facil, cel mai probabil Gloria Buzău. Singurul absent este fundașul central brazilian Erico da Silva.

ADVERTISEMENT

Numai la familia Mititelu se putea întâmpla așa ceva. FC U Craiova vine la Arad cu Nicolo Napoli pe bancă, dar italianul a fost anunțat că de la momentul în care echipa va termina și cu partidele din barajul pentru Conference League, indiferent de deznodământul acestora, nu va mai continua, urmând ca noul antrenor să fie portughezul Joao Janeiro. Napoli a fost demis pentru a noua oară de la Craiova, adevărat record mondial! Echipa nu are absenți la Arad și are nevoie de un egal pentru a termina prima în play-out, egalul fiind bun și pentru UTA pentru a încheia pe locul 13.

Cote la pariuri la jocul UTA Arad – FC U Craiova 1948

E un meci echilibrat pentru casele de pariuri, cu echipa arădeană favorită la cota de 2,20, iar cea olteană la 3,40. are loc pe stadionul Francisc Neumann din orașul de Muresș. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,35, șansă dublă „X2” are cotă 1,65, gol marcat UTA – cotă 1,35, iar gol al oaspeților – 1,55.

ADVERTISEMENT

Trei meciuri au avut loc la Arad între cele două echipe de la promovarea formației oltene și toate au avut același deznodământ: succesul echipei arădene la câte un gol distanță. Două partide au fost în campionatul SuperLigii și ultimul în sferturile de finală ale Cupei României, jucate în manșă unică.

ADVERTISEMENT