Sport

Mircea Rednic, un car de nervi după FC Argeș – UTA 2-2: „Ai fost pușcărie, mână moartă!”. Ce spune de intenția de a scoate echipa de pe teren

Mircea Rednic a fost un car de nervi după remiza din duelul FC Argeș - UTA, scor 2-2, atacându-l dur pe arbitrul Adrian Cojocaru.
08.05.2023 | 22:55
Mircea Rednic un car de nervi dupa FC Arges  UTA 22 Ai fost puscarie mana moarta Ce spune de intentia de a scoate echipa de pe teren
Mircea Rednic, un car de nervi după FC Argeș - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor nu înțelege de ce a mai fost la centru Adrian Cojocaru, care a fost ajutat de VAR la toate fazele controversate ale partidei, fiind vizibil afectat că echipa sa a fost egalată la ultima fază a confruntării.

Mircea Rednic, un car de nervi după FC Argeș – UTA

Mircea Rednic a fost un car de nervi după remiza dintre FC Argeș și UTA, criticându-l pe Adrian Cojocaru. Acesta a spus și că nu a vrut să scoată echipa de pe teren, ci le-a făcut semn jucătorilor să vină spre el, pentru a-i încuraja:

ADVERTISEMENT

„Mă întreb, Cojocaru de ce a mai venit la meciul ăsta? Dacă toate deciziile pe care le-a luat el au fost proaste, de ce a mai venit? Dacă nu era VAR-ul… Mai bine puneam doi tușieri și pe cei de la VAR, la orice contact, sunam la VAR. Câte contacte sunt în careu și pentru asemenea fază să dai penalty?

La primul, a lovit mingea întâi. La al doilea, o atingere… Noi câte faulturi am avut și nu a dat? Poate pot să reproșez că am avut ocazii, puteam să facem diferența. În situația de față, așa trebuie să faci, să dai 3-4 goluri, poate câștigi. VAR-ul a luat deciziile la meciul ăsta!

ADVERTISEMENT

Ei au sesizat, dar tu schimbi decizia. Ce înseamnă? Că tu ai fost pușcărie, mână moartă, dacă nu ești în stare să iei o decizie! Echipa asta e cam vânată! Strigau de pe margine, `minge lungă, cădeți!`. Înseamnă că ăștia știau ceva dacă tot voiau să joace așa”.

„Nu am vrut să scot echipa de pe teren!”

„Nu am vrut să scot echipa de pe teren. Am vrut să retrag jucătorii, să vorbesc cu ei. Ce rost avea? Pierdeam cu 3-0. Aşa, am făcut un egal. N-ai ce să le spui jucătorilor. Plâng. Aveau primă de joc.

ADVERTISEMENT

Se așteptau, la orice cădere, era fault. Nu (n.r.- n-a vrut să retragă echipa), am vrut să retrag jucătorii, să discut cu ei. Ce câștigam (n.r.- dacă scotea echipa de pe teren)?”, a continuat Mircea Rednic.

„Pierdeam cu 0-3, așa am făcut un egal. Să dai trei penalty-uri… De ce? Există atâtea dueluri în careu, păi, atunci, nu mai jucăm. Puteam să facem diferența, am avut atâtea situații, și la 2-0, și la 2-1.

ADVERTISEMENT

Jucătorii aveau primă de joc, salariu depindea de victorie, ce să le spun? Nu poți să pierzi în halul ăsta, cu trei penalty-uri prea ușor acordate. Așa ceva nu am mai văzut. Eu spun că ne vom salva, la cum am jucat”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă