Sport

Mirel Rădoi, „certat” de Gigi Becali după FC Argeș – U Craiova 1-0: „Ce să-i facă Papp lui Garita?”. Ce a spus despre o posibilă colaborare

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre relația cu finul său, Mirel Rădoi. Latifundiarul din Pipera este deschis unei posibile colaborări cu antrenorul Craiovei.
10.10.2022 | 13:15
Mirel Radoi certat de Gigi Becali dupa FC Arges  U Craiova 10 Ce sai faca Papp lui Garita Ce a spus despre o posibila colaborare
Gigi Becali nu a fost de acord cu reacția nervoasă a lui Mirel Rădoi după înfrângerea Universității Craiova cu Argeș. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Fost antrenor sub privirile lui Gigi Becali la FCSB, Mirel Rădoi traversează o perioadă mai puțin bună pe banca celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au pierdut în ultima etapă, scor 1-0 pe terenul lui FC Argeș. Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, nu a tolerat reacția lui Rădoi în urma înfrângerii „Științei”.

Gigi Becali nu este de acord cu reacția lui Rădoi după înfrângerea Craiovei: „De ce să își critice jucătorii?”

Relația dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi s-a răcit în 2015, moment în care fostul selecționer al României se afla pe banca celor de la FCSB. Becali a dezvăluit că Mirel Rădoi este supărat pentru că a certat un fotbalist.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera i-a adresat reproșuri antrenorului Craiovei, după reacțiile nervoase de la finalul meciului cu FC Argeș.  „Mirel Rădoi s-a supărat pe mine că am certat un jucător. El a ajuns acum să îi certe pe jucătorii lui. De ce să îşi critice jucătorii?

Au dominat tot meciul şi au luat bătaie. Nu avea de ce să îi certe. A dominat tot jocul. Ce să facă ăia de la Craiova? Ce să îi facă Papp lui Garita? Viteaza a doua versus viteza a cincea. Ce să îi facă?”, a mărturisit Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este deschis unei posibile colaborări cu Rădoi

Gigi Becali a lăudat jocul Universității Craiova, însă nu ascunde faptul că se bucură pentru rezultatele negative înregistrate de olteni. Odată cu victoria FCSB-ului cu Petrolul Ploiești, „roș-albaștrii” s-au apropiat la 4 puncte de CSU, care se află pe locul 6, ultimul loc de play-off.

„Mie mi-a plăcut ce a jucat Craiova. Că a mâncat bătaie, e altceva. Eu cu Mirel Rădoi pot să lucrez oricând. Este finul meu şi este om bun. Un om de calitate. Cu astfel de oameni lucrezi oricând. Nu are rost să dezvoltăm subiectul, că e la Craiova. Eu vreau să aibă rezultate, dar nu la Craiova”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Deși, FCSB a arătat un joc solid în meciul cu Petrolul Ploiești, câștigat 2-0, Gigi Becali anunța că din iarnă, la FCSB va „rămâne cine este puternic şi face faţă”. Strategia patronului a venit ca urmare a primei reprize din meciul cu ploieștenii, când jocul a fost controlat de „roș-albaștrii”.

Becali anunță curățenia din iarnă: „O să rămână cine este puternic şi cine poate să facă faţă”

Printre principalele nume care s-au aflat în ultima vreme pe „lista neagră” a lui Gigi Becali au fost Bogdan Rusu, Rachid Bouhenna, Marco Dulca sau Eduard Radaslavescu. „Dar ce pot să fac şi asta fac, curăţenie. O să rămână cine este puternic şi cine poate să facă faţă. Eu trebuie să verific bărbăţia la FCSB. Şi aia pot să o verific când eşti la mine în curte. Trebuie să avem curaj.

ADVERTISEMENT

Cu Petrolul a fost bărbăţie până în minutul 70. Nu a mai fost valoare după aia. Când ai 2-0, antrenorul trebuie să îi înveţe să plimbe mingea. Eu nu dau voie unei echipe ca Petrolul să vină peste noi. Trebuie să lucreze şi la acest capitol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT