Fotbal intern

Mirel Rădoi sare la gâtul contestatarilor lui Cosmin Contra. “Dacă suntem împotriva lui, e clar că nu vrem binele echipei naționale!”

25.09.2019 | 16:17
Mirel Radoi sare la gatul contestatarilor lui Cosmin Contra Daca suntem impotriva lui e clar ca nu vrem binele echipei nationale
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României U21, sare la gâtul contestatarilor lui Cosmin Contra. Antrenorul primei reprezentative a fost aspru criticat după eșecul suferit de tricolori pe teren propriu cu Spania, scor 1-2, și victoria cu 1-0 în fața Maltei.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.05 este cota pentru 1 solist la meciul Kazakhstan – Cipru. Vezi toate cotele AICI 
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi sare la gâtul contestatarilor lui Cosmin Contra

“Cum de ne putem permite cu toţii să vorbim despre antrenorul echipei naţionale ca şi cum ar fi aproape oricine? Ca şi cum ar fi indiferent ce antrenor din orişice ligă. Până la urmă este unul singur şi el este numit. El este în continuare şi va trebui să fie susţinut, indiferent că îmi place de X sau de Y, că poate eu aş vedea pe altcineva sau pe el, contează mai puţin lucrurile astea.

Noi trebuie să înţelegem că până la urmă el reprzintă fotbalul românesc. El trebuie să fie susţinut până în momentul când nu va avea şanse. Atunci poate să spună oricine despre el că este valoros sau nu, că a fost oportună venirea lui sau nu. Noi trebuie să îl susţinem. Pentru că dacă noi venim împotriva lui, e clar că noi nu vrem binele echipei naţionale. Nu vrem binele fotbalului românesc. Nu înţeleg de unde această campanie pornită împotriva lui, a declarat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Mirel Rădoi și Cosmin Contra la o conferință de presă susținută la FRF. Sursă foto: sportpictures.eu
Mirel Rădoi și Cosmin Contra la o conferință de presă susținută la FRF. Sursă foto: sportpictures.eu

Mirel Rădoi, săgeți către ultrașii care au creat probleme la meciurile cu Spania și Malta

“Ceea ce se întâmplă vis-a-vis de echipa mare, nici eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în tribune pentru că noi dacă venim şi susţinem echipa naţională trebuie să o facem la fiecare meci. Dacă  venim 50.000 şi 2.000 încep şi scandează nu ştiu ce, înseamnă că ceilalţi 48.000 vom suferi la următoarea partidă să nu fim prezenţi.

Probabil că vor să iasă în evidenţă, nu ştiu dacă e vorba de acelaşi grup, dar e clar că dacă fac asta meci de meci vor să iasă în evidenţă cu ceva. Din păcate va trebui să înţeleagă cu nu contează doar ei, ci vorbim de echipa naţională a României. În momentul în care joci pe un stadion şi ai 20-30 de mii de spectatori nu ai cum să nu te simţi fotbalist, nu ai cum să nu simţi energia pozitivă de la oameni. E clar că ne va afecta”, a mai spus Rădoi.

ADVERTISEMENT
Tags: