Life

Mirela Petrean s-a tratat în aceeași clinică unde a mers și Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri despre camera hiperbară

Mirela Petrean a mers la clinica Nera și a urmat terapia cu oxigen, cu doar 4 luni înaintea lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta spune că s-a speriat cumplit când a aflat ce s-a întâmplat cu regretatul cântăreț.
17.11.2021 | 10:54
Mirela Petrean sa tratat in aceeasi clinica unde a mers si Petrica Mitu Stoian Dezvaluiri despre camera hiperbara
Mirela Petrean a făcut tratament cu oxigen hiperbar. Sursă foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Cunoscuta interpretă de muzică populară a apelat la terapia cu oxigen hiperbar, cu doar 4 luni înaintea lui Petrică Mîțu Stoian.

A ales aceeași clinică și a fost tratată tot de doctorul Bogdan, cel care i-a aplicat tratamentul și regretatului Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

Mirela Petrean a făcut 10 ședințe și susține că s-a simțit foarte bine.

Mirela Petrean s-a tratat în aceeași clinică unde a mers și Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri despre camera hiperbară

Mirela Petrean a povestit despre experiența pe care a trăit-o la clinica Nera, cea la care a apelat și Petrică Mîțu Stoian pentru terapia cu oxigen hiperbar. Cântăreața a fost infectată cu Covid-19, iar după 10 ședințe de recuperare spune că s-a simțit foarte bine.

Medicii de la clinică i-ar recomandat să continue tratamentul, dar artista a refuzat.

“Eu n-am avut nici un fel de problemă. Veneam tot după COVID și aveam o stare permanentă de oboseală și nu puteam să cânt. Chiar după primele ședințe am simțit o ameliorare.”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Mirela Petrean a fost tratată de doctorul Bogdan, același care l-a consultat și pe Petrică Mîțu Stoian. Artista spune că cei de la clinică i-au cerut un set de analize și un CT. Nu a știut nicio clipă că medicul este de fapt psihiatru.

Interpreta de muzică populară a povestit că în camera hiperbară se intra doar pe semnătură și pacienții erau monitorizați în fiecare clipă. A auzit că alți pacienți au avut unele probleme în perioada în care a urmat tratamentul. Cei mai mulți acuzau dureri de ureche.

ADVERTISEMENT

Ce crede Mirela Petrean despre terapia cu oxigen

Mirela Petrean a fost mulțumită de efectele acestei terapii. După ce a aflat ce s-a întâmplat cu colegul său de breaslă, artista s-a speriat.

“Îmi dau seama la ce risc m-am expus, că poate și dăunează. Poate puteam să pățesc și eu mult mai rău. M-am speriat, pentru că știam că am fost acolo. Cu siguranță au mai fost și alți artiști, de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mi-am făcut tot felul de filme în cap, știind cum am stat pe scaunul ăla zece zile”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT