Life

Mirela Vaida a ales liniștea din Bucovina. Ce investiție a făcut vedeta Acces Direct: ”Energie bună”

Mirela Vaida a făcut o super achiziție. Se pare că vedeta preferă liniștea Bucovinei, astfel că și-a dorit un loc al ei aici.
24.09.2023 | 13:43
Mirela Vaida a ales linistea din Bucovina Ce investitie a facut vedeta Acces Direct Energie buna
Mirela Vaida a ales liniștea din Bucovina. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Deși are o viață extrem de activă în București însă, s-ar părea că aceasta preferă și liniștea în anumite condiții.

Mirela Vaida și soțul ei și-au cumpărat un teren în Bucovina

Dovada cea mai clară o reprezintă cea mai recentă achiziție făcută de Mirela Vaida și  de soțul ei, Alexandru. Cei doi și-au cumpărat un teren în Bucovina, aproape de Câmpulung Moldovenesc. Ce planuri au mai departe?

ADVERTISEMENT

Se pare că terenul a fost achiziționat în urmă cu mai bine de un an de zile. Mirela Vaida și soțul ei s-au îndrăgostit de zona respectivă, astfel că acum își doresc să își construiască o căsuță de lemn acolo.

Și-au dus și copiii în zonă, astfel încât aceștia să se încarce și ei pozitiv și să respire are curat. Iar odată ce căsuța de lemn va fi finalizată, Mirela Vaida speră ca întreaga familie să petreacă în Bucovina sărbătorile.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa oamenilor din zonă. În același timp, gastronomia, dar și priveliștea din Bucovina nu pot fi comparate cu nimic altceva, mai spune ea.

Vedeta vrea să petreacă sărbătorile aici

”Suntem în Bucovina! ❤️ Am cumparat aici un teren, în urmă cu mai bine de un an, și, de atunci, le tot povestim copiilor ce loc minunat este acolo, ce energie buna, câtă liniște! 🤗

ADVERTISEMENT

Anul acesta i-am adus sa vada locul și să visăm la căsuța din lemn în care ne-am dori sa ne petrecem Sărbătorile!❤ Acum suntem aici, împreună, fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Printre altele, vedeta le-a mai povestit urmăritorilor ei că s-a plimbat deja cu familia prin zonă. A publicat mai multe imagini alături de cei mici și de soțul ei și de asemenea spune că a profitat din plin de escapadă.

ADVERTISEMENT

Familia a mers și la Mănăstirea Voroneț și spune că se desprinde cu greu de acest loc de vis din România. Chiar și așa, pentru Mirela Vaida, gândul că o să revină în curând o face să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT