Life

Mirela Vaida a cedat la Acces Direct, din cauza unei invitate: “Nu mai pot! Mă ia cu tremurat”

Mirela Vaida nu s-a putut abține și a răbufnit în emisiunea pe care o prezintă. Totul a pornit de la afirmațiile făcute de Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la Chefi la cuțite.
11.03.2022 | 21:20
Mirela Vaida a cedat la Acces Direct din cauza unei invitate Nu mai pot Ma ia cu tremurat
Mirela Vaida a cedat în direct la Acces Direct, din cauza unei invitate. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Sicilianca, așa cum mai este cunoscută Amalia Bellantoni, a scos-o din minți pe Mirela Vaida. Totul a pornit de la o discuție despre cum trebuie să se poarte o femeie cu soțul său.

Mirela Vaida a cedat în direct la Acces Direct, din cauza unei invitate: “Nu mai pot! Mă ia cu tremurat”

Amalia Bellantoni a fost invitată în cadrul emisiunii Acces Direct. Cazul discutat era cel al unui bărbat care i-a spus soției că pleacă să culeagă ciuperci și nu s-a mai întors acasă.

ADVERTISEMENT

Sicilianca, așa cum i se mai spune Amaliei Bellantoni, a făcut însă niște afirmații care au înfuriat-o la culme pe Mirela Vaida. Aceasta a spus că motivul pentru care bărbatul nu s-a mai întors acasă ar putea să fie legat chiar de soția sa. Apoi, aceasta a explicat cum trebuie o femeie să-și trateze soțul în opinia ei.

“E obligatoriu să dormi cu el în pat. Fiecare bărbat se naște cu anumite necesități. Femeile se nasc ca să fie soții perfecte, să fie mame perfecte, amante, să fie concubine, să fie confidente.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie, ca să ne ținem bărbații acasă, să îndeplinim toate aceste cerințe”, a spus Amalia Bellantoni, în cadrul unei emisiunii de la Antena Stars.

Mirela Vaida s-a enervat cumplit și a răbufnit imediat când a auzit ce a spus invitata ei. Se știe că prezentatoarea are trei copii, se ocupă de toate treburile casnice și are și o carieră de succes. Aceasta a explicat de ce nu poate să fie de acord cu ce a spus invitata sa.

ADVERTISEMENT

“Stai un pic, vedea-te-aș eu pe tine să se ducă, în cazul în care tu într-o seară n-ai avut chef de la copiii bolnavi.

Noi trebuie să fim bune la făcut mâncare, la născut copii, la alăptat, la tot și dacă cumva se supără bărbatul el are dreptul să meargă, că el nu are afecțiune.

ADVERTISEMENT

Băi, mă lăsați?! Hai gata, ia gata, nu. Suntem egali la muncă. Pe bune?!?! Hai că nu mai pot, mă ia cu tremurat”, a spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT