Life

Mirela Vaida și Acces Direct, la capăt de drum! Ce se întâmplă cu vedeta Antenei

Mirela Vaida și Acces direct ajung la capăt de drum! FANATIK vă spune ce se întâmplă cu emisiunea și prezentatoarea Antenei Stars.
27.07.2023 | 13:00
Mirela Vaida si Acces Direct la capat de drum Ce se intampla cu vedeta Antenei
Mirela Vaida și Acces direct au ajuns la capăt de drum. Foto-montaj: FANATIK. Surse foto: Antena Stars/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și Acces Direct ajung la capăt de drum. Emisiunea care a fost difuzată în trecut la Antena 1, unde a fost prezentată, printre altele, de Simona Gherghe și Cristina Cioran și-a găsit un alt cuib.

Mirela Vaida și Acces direct își mută cuibul! Final de drum pentru show-ul de la Antena Stars

Antena Stars a decis să facă o schimbare majoră și pregătește, așadar, surprize uriașe pentru telespectatorii săi. Printre producțiile stației afectate de această schimbare se află și show-ul prezentat de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Acces direct, la fel și celelalte show-uri live ale Antenei Stars, vor avea o casă nouă, în curând! Majoritatea emisiunilor de la Stars se filmează în studiourile de la Romexpo, însă postul de televiziune va avea, în viitorul apropiat, alte locuri din care va transmite pentru publicul său.

Studioul emisiunii prezentate de Mirela Vaida, deși nu era în complexul de la Romexpo, va fi mutat, de asemenea. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, în spațiile pe care Antena Stars le lasă libere s-ar putea să își facă loc cei de la Kanal D2, însă nu e totul bătut în cuie.

ADVERTISEMENT

Și celelalte vedete ale postului sunt afectate de schimbări

Antena Stars, în trecut Antena 2, va avea, așadar, casă nouă. Stația se va muta, cu tot cu studiourile sale, în lumea bună a Capitalei, în Pipera. Postul de televiziune va veni în fața telespectatorilor cu studiouri noi. Unul din show-urile care va îmbrăca o haină nouă și promite să surprinde este cel prezentat de Mirela Vaida, Acces direct.

Antena Stars are, însă, și o serie de show-uri care nu depind de studiourile tv. Postul de televiziune a scos pe piață mai multe reality-show-uri filmate ba acasă la vedetele protagoniste, ba în diferite locuri ale țării.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea amintim doar „Mămici de pitici cu lipici”, „Fetele lui Tavi” sau „Reală” (reality-show-ul Anei Morodan). Antena Stars a încercat să vină în fața celor de acasă cu tot felul de proiecte. A promovat o serie de vedete precum Amalia Bellantoni sau Brigitte Pastramă, și acestea având propriile lor reality-show-uri.

Deși nu a reușit să se impună în cifrele de audiențe, cu rare excepții, Antena Stars a continuat să parieze tot timpul pe proiecte noi, inventând fel și fel de show-uri. Unele au rezistat în timp, altele au picat după numai un sezon.

ADVERTISEMENT

În afară de Mirela Vaida, de mutarea studiourilor vor fi afectate și vedete ale postului. Printre ele se numără Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu platoul show-ului „Mireasa: Capriciile iubirii”, emisiune care a fost prezentată până acum de Gabriela Cristea. 

Antena Stars a fost Antena 2 înainte

Antena Stars a împlinit pe 9 aprilie 2023 16 ani de existență. Postul s-a lansat sub denumirea de Antena 2, în anul 2007. La începuturi, Antena 2 se prezenta ca un post tv care se axa pe dezbateri sociale, showbiz și documentare. De-a lungul anilor, stația s-a focusat în exclusivitate pe mondenități.

Antena 2 s-a transformat în Antena Stars în luna decembrie 2013, la doi ani după ce a devenit un post monden. Doar că… această metamorfoză a fost una cu cântec.

CNA a respins pe 10 decembrie solicitarea Antenei 2 de a deveni Antena Stars din cauza intenției de a o include pe Bianca Drăgușanu drept una din prezentatoarele principale ale postului.

Cei de la Consiliul Național al Audiovizualului au revenit asupra deciziei. Au acceptat, în cele din urmă, noua denumire a postului. Asta… după ce Bianca Drăgușanu n-a mai fost inclusă printre vedetele canalului.

ADVERTISEMENT