Life

Mirela Vaida, cadou extraordinar de la un necunoscut! Surpriză pentru vedetă: „Este absolut minunat”

Mirela Vaida, cadou extraordinar de la un necunoscut! Ce a primit vedeta de la Antena 1 de la o persoană pe care nici nu o cunoaște.
28.04.2023 | 17:30
Mirela Vaida cadou extraordinar de la un necunoscut Surpriza pentru vedeta Este absolut minunat
Mirela Vaida, cadou extraordinar de la un necunoscut! Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a primit un cadou extraordinar de la un necunoscut. Vedeta a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când a mers în redacția Observator.

Mirela Vaida, cadou extraordinar de la un necunoscut!

Mirela Vaida a primit un cadou de la o persoană necunoscut. Vedeta a fost profund impresionată, pentru că a primit în dar un tablou. Tabloul este o înfățișare a vedetei pe scenă, în timp ce cântă.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost așa impresionată de ceea ce a primit încât a spus că abia așteaptă să ajungă acasă. Planul vedetei este să pună tabloul pe un perete al casei sale.

De asemenea, vedeta de la Acces Direct a ținut să îi mulțumească persoanei care i-a dăruit tabolul și chiar a cerut să i se spună numele acestuia, dacă îi recunoaște cineva stilul de a picta.

ADVERTISEMENT

„Am primit acest tablou de la colegele de la Observator 12, pentru că mi-au spus că acest tablou a venit pe adresa lor și era pentru mine.

Vreau să mulțumesc celui/ celei care mi-a trimis cadoul, pentru că nu știu de la cine este. Vă rog, dacă știți cine mi l-a trimis, să-mi spuneți, că vreau să vă mulțumesc.

ADVERTISEMENT

Este absolut minunat tabloul și abia aștept să îi găsesc un loc frumos pe perete”, a spus vedeta pe Instagram.

Mirela Vaida a primit cadou un tablou
Mirela Vaida a primit cadou un tablou

Cum a fost trimis cadoul pentru Mirela Vaida

Tabloul a fost trimis la redacția Observator încă din martie, dar vedeta nu a ajuns până acum acolo. Chiar și așa, deși l-a primit mai târziu, Mirela Vaida a fost mai mult decât încântată să-l primească.

ADVERTISEMENT

„Imaginați-vă voi că cică el era trimis de prin martie, dar eu l-am primit abia ieri, când am fost la Observator 12. Mulțumesc expeditorului, este minunat tabloul!”, a spus vedeta pe InstaStory.

Iată că Mirela Vaida mai are și aspecte plăcute la locul de muncă. Vedeta a primit acum un tablou, dar în trecut o femeie a atacat-o cu un piatră chiar în platoul Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Tags: