Life

Mirela Vaida cere ajutorul celor care o urmăresc. O tânără cântăreață se zbate între viață și moarte

Mirela Vaida solicită sprijin din partea celor care o știu din mediul online. O artistă de 19 ani e în stare gravă la spital.
27.11.2023 | 22:59
Mirela Vaida cere ajutorul celor care o urmaresc O tanara cantareata se zbate intre viata si moarte
Mirela Vaida solicită sprijin din partea celor care o știu din mediul online. O artistă de 19 ani e în stare gravă la spital. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumita interpretă de muzică populară cere ajutorul celor care o urmăresc. O tânără cântăreață se zbate între viață și moarte și are nevoie de bani pentru spitalizare, dar și pentru anumite proceduri medicale.

Mirela Vaida solicită sprijin din partea celor care o știu din mediul online. O artistă de 19 ani e în stare gravă la spital

Mirela Vaida solicită sprijin din partea celor care o știu din mediul online. O artistă de 19 ani e în stare gravă la spital. Tânăra pe numele său Miruna face parte dintr-un ansamblu cu care vedeta a colaborat de multe ori.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, îmi vine să plâng de durere… Această fată tânără și talentată face parte din Ansamblul Zestrea, dansatori din Bacău, prieteni și colaboratori dragi ai noștri, în emisiuni și videoclipuri!

A suferit un accident grav, rutier, iar acum se zbate între viață și moarte! Vă rog din suflet, dacă puteți, hai să o ajutăm să trăiască! Vă las mai jos toate detaliile! Să ne rugăm pentru Miruna”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars a distribuit inclusiv conturile unde românii pot dona perioada aceasta pentru recuperarea Mirunei. Cântăreața de muzică populară își dorește ca această tânără să se facă bine cât mai repede.

Cine este Miruna, fata care are nevoie de ajutor

Miruna, fata pentru care Mirela Vaida a cerut ajutorul urmăritorilor din mediul online, are numai 19 ani. Tânăra a fost implicată într-un accident rutier pe 9 noiembrie 2023 și de atunci se află internată la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară, care este și studentă în anul II la Facultatea de Științe ale Educației din cadrul Universității Vasile Alecsandri din Bacău, este urmărită de cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iași.

Tânăra cântăreață are nevoie urgentă de recuperare medicală, care urmează să fie efectuată pe parcursul a mai multe luni, în Spitalul de Recuperare Neuro-motorie si Medicina Hiperbara din Târgu Mureș, însă are nevoie de bani pentru aceste proceduri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cheltuielile medicale sunt destul de mari și familia Mirunei nu dispune de aceste finanțe. Sora ei, Delia, a transmis pe o rețea de socializare că cei dragi ar trebui să achite zilnic suma de 1.500 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: