Life

Mirela Vaida, de urgență la spital cu fiul cel mic, Vladimir: ”A fost operat”

Mirela Vaida, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său cel mic, Vladimir. A fost supus unei intervenții chirurgicale.
21.04.2024 | 12:01
Mirela Vaida de urgenta la spital cu fiul cel mic Vladimir A fost operat
Mirela Vaida, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său cel mic, Vladimir. A fost supus unei intervenții chirurgicale. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, de urgență la spital cu fiul cel mic, Vladimir, care a fost operat. Cunoscuta moderatoare de la Antena Stars a oferit mai multe informații despre procedura la care a fost supus copilul, dar și ce a simțit.

Mirela Vaida, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său cel mic, Vladimir. A fost supus unei intervenții chirurgicale

Mirela Vaida, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său cel mic, Vladimir. A fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu puțină vreme. Operația era programată încă din luna februarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi…  O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost!

A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mama… Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă…

ADVERTISEMENT

Să vezi agresivitatea lui când se trezește ( efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu «lacrimi de sânge»… Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute după care ieșea el plângând și făceam schimb și tot așa!

Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac…

ADVERTISEMENT

Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea”, a scris Mirela Vaida, pe Facebook, în dreptul unei imagini cu fiul său, Vladimir, pe patul de spital.

Mirela Vaida, mesaj de mulțumire pentru medicul ce i-a operat băiatul

Mirela Vaida a transmis cu această ocazie și un mesaj de mulțumire pentru medicul ce i-a operat băiatul. Intervenția chirurgicală a fost efectuată la o clinică privată din București, unde vedeta și copilul au dat de o echipă profesionistă.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au fost empatice, devotate și extrem de atente cu fiul prezentatoarei de televiziune. În momentul de față, cântăreața de muzică populară spune că Vladimir este acasă, starea lui fiind una foarte bună.

Micuțul de 7 ani este energic, vioi, mănâncă și se joacă cu frații săi mai mari. Mirela Vaida este impresionată de puterea fantastică de regenerare pe care o au copiii atunci când trec prin astfel de situații.

„Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi, pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care reazămă pereții secțiilor de reanimare…

Sunt alături de ei cu tot sufletul!  Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său”, a încheiat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT