Life

Mirela Vaida, decizie radicală după reîntoarcerea din vacanță. Ce s-a schimbat în viața vedetei

Mirela Vaida, hotărâre majoră după sejurul petrecut în Italia. Ce trebuie să facă acum prezentatoarea de la Acces Direct.
18.08.2023 | 10:36
Mirela Vaida decizie radicala dupa reintoarcerea din vacanta Ce sa schimbat in viata vedetei
Mirela Vaida, hotărâre majoră după sejurul petrecut în Italia. Ce trebuie să facă acum prezentatoarea de la Acces Direct. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a luat o decizie radicală după reîntoarcerea din vacanță, unde a fost însoțită de soțul său, Alexandru Vaida. Ce s-a schimbat în viața vedetei de la Antena 1 atunci când a ajuns acasă, la cei trei copii.

Mirela Vaida, hotărâre majoră după sejurul petrecut în Italia. Ce trebuie să facă acum prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida și-a anunțat urmăritorii de pe Internet că a trebuit să ia o hotărâre majoră după sejurul petrecut în Bari, Italia. Prezentatoarea de la Acces Direct a revenit la un stil de viață sănătos după ce în vacanță a mâncat tot ce a poftit.

ADVERTISEMENT

În prezent, blondina face mișcare pe banda de alergare pe care o are în propria casă. Sportul este realizat de moderatoare pe terasa locuinței, în aer liber, în timp ce copiii o încurajează să nu renunțe la acest obicei.

„Ce să fac dacă mi-a plăcut mâncarea în vacanță? Mă strigă copiii în cor: Hai, că poți! Alerg de 40 de minute și abia am dat jos 2 felii de pizza”, a scris artista pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Tot pe social media a publicat și două filmări în care se poate observa cât de determinată este să elimine kilogramele acumulate în vacanța din Italia. Concediul a fost unul neplanificat, dar pe placul Mirelei Vaida.

Mirela Vaida, pe banda de alergare
Mirela Vaida, pe banda de alergare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mirela Vaida, încântată de Italia

„Să știți că e adevărat când se spune că vacanțele neplanificate sunt cele mai reușite! Să vă spun ce-am pățit noi: ne-am cumpărat bilete la Wizz Air spre Bari- Italia, că altă companie nu zboară direct din București.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am putut face niciun plan, nicio rezervare de mașină sau hotel, că nu știam dacă vom zbura. Daaar, surpriză! Am zburat spre Bari cu 2 ore întârziere și am ajuns pe la miezul nopții!

Nu știam nimic despre regiunea Puglia, dar auzisem că merită vizitată! Așadar, am închiriat un Fiat 500 de la ghișeul care mai era deschis la ora aia și am plecat”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1 a găsit și o cazare inedită pentru cele 6 nopți petrecute în Italia. În toată această perioadă s-a plimbat și a descoperit țara cu toate frumusețile pe care le oferă turiștilor de pretutindeni.

Vedeta a fost extrem de încântată de regiunea care s-a dovedit una romantică pentru ea și partenerul de viață. A pornit la drum cu harta în mână și a explorat tot ce s-a putut de pe coasta Adriaticii, Bari-Polignano a Mari-Monopoli-Ostuni-Alberobello-Locorotondo, apoi Salento-Gallipoli-Lecce.

De asemenea, Mirela Vaida a mai dezvăluit că a mers pe jos 15-18 kilometri în fiecare zi, însă mișcarea s-a dovedit prea puțină pentru că a mâncat numai bunătăți, de la pizza, paste, fructe de mare și pește. Băutura preferată din Italia a fost un vin „negro-amaro”, numit „Primitivo”.

ADVERTISEMENT