Life

Mirela Vaida, în panică. Gestul pe care l-a făcut prezentatoarea Acces direct după acuzațiile aduse de Emily

17.06.2020 | 18:40
Mirela Vaida in panica Gestul pe care la facut prezentatoarea Acces direct dupa acuzatiile aduse de Emily
Mirela Vaida nu le mai permite fanilor să lase comentarii pe Instagram. Sursa foto: capturi Antena 1/ Youtube
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este afectată de scandalul iscat la Acces direct de demisia lui Emily Burghelea, fosta ei asistentă. Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a recurs la un gest care a atras atenția tuturor, probabil de teamă de ceea ce ar putea spune lumea.

Mirela Vaida fuge chiar de fanii ei pe Instagram

Ieri, Emiliana Burghelea a prezentat dovezile pentru acuzațiile pe care le-a adus în ziua demisiei de la Acces direct, și anume faptul că producătorii de la Antena 1 ascund faptul că Veronica Stegaru este agresată de Viorel.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a spus că motivul pentru care Emily a plecat din emisiune este pentru ceva neprofesional, făcut pe la spatele producătorilor, și anume invitarea celor doi protagoniști, Viorel și Vulpița, la ea acasă la o petrecere.

Nu mai lasă pe nimeni să comenteze la postările sale. O avea Emily dreptate?

Vaida a acuzat-o pe Emily că i-a îmbătat pe cei doi, însă argumentele vedetei nu au fost convingătoare pentru fanii emisiunii, care au tăbărât pe toate rețelele de socializare scriind că Viorel și Vulpița nu au cinci ani și puteau să refuze invitația, respectiv băutura de la acea petrecere.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, scandalul devenind prea mare, iar dat fiind faptul că 90% dintre comentarii sunt împotriva celor de la Acces, majoritatea internauților exprimând că o cred pe Emily, Mirela a recurs la blocarea opțiunii fanilor ei de a mai comenta la postările sale de pe Instagram.

Fuga de critici (un gest care poate fi considerat la fel de neprofesional ca acțiunea fostei sale asistente) a determinat-o să nu le mai permită fanilor ei să mai comenteze la pozele pe care le publică, aceștia având doar opțiunea de a da like.

ADVERTISEMENT

Ultima poză de pe contul Mirelei la care lumea a mai putut comenta a fost cu pisica ei, acum două zile, înainte să izbucnească scandalul.

De atunci, Mirela a mai postat două fotografii, însă nu îi lasă pe oameni să îi scrie, fără să ia în calcul faptul că printre ei s-ar număra și admiratori care vor să îi transmită un gând bun. Gestul acesta este considerat de mulți internauți drept o lașitate.

ADVERTISEMENT
mirela vaida
Prezentatoarea de la Antena 1 le-a permis urmăritorilor ei să comenteze la pozele sale până acum două zile (foto stânga), iar de când a izbucnit scandalul a blocat această opțiune