Life

Mirela Vaida, mai provocatoare ca niciodată! A încins atmosfera în platoul Acces Direct: „Uitați ce decolteu am”

10.09.2020 | 19:52
Mirela Vaida mai provocatoare ca niciodata A incins atmosfera in platoul Acces Direct Uitati ce decolteu am
Mirela Vaida a atras toate privirile. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Chiar dacă l e-a spus adio Vulpiței și soțului său după un serial care a durat mai bine de opt luni, emisiunea Acces Direct se regăsește în continuare în topul preferințelor publicului la orele amiezii. Nici nu ar avea cum să se întâmple altfel, în condițiile în care la „pupitrul” ei se află una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră.

Unde mai pui că este extrem de frumoasă și adoră să-și surprindă publicul de fiecare dată când își face apariția în platou. Nu ne credeți? Stați să vedeți ținuta pentru care a optat în ediția de miercuri și vă veți convinge cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Pe cât de elegantă, pe atât de provocatoare, rochia cu pricina a făcut ca imaginația telespectatorilor să zburde mai mult ca oricând. Glumeață, cum o știm, vedeta a dezvăluit că a încercat, fără succes, să ascundă cumva decolteul generos.

Mirela Vaida, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Apariție incendiară la Acces Direct

Rochia pe care o port are niște impremieuri cu căței. Sigur, nu e pentru o femeie serioasă ca mine. Uitați ce decolteu am.

ADVERTISEMENT

Am rugat să se dea burtiera un pic mai sus, că așa e rochia, ce să facem? Să mai forțăm un pic vara că anul viitor cine știe”, a spus Mirela Vaida chiar în debutul ediției de joi a emisiunii pe care o prezintă. La o așa apariție, nu e de mirare că nimeni nu a dus dorul Vulpiței.

Nelson Mondialu, dezvăluiri de ultimă oră. Mirela Vaida și Vulpița sunt rude?

Și dacă tot am adus vorba despre tânăra de 22 de ani, trebuie spus că nu se știe cu certitudine ce a determinat-o să renunțe la celebritate după opt luni și să se întoarcă în satul natal. Chiar dacă prezentatoarea TV a pus totul pe seama dorinței de a fi mai prezentă în viața fetiței sale, zvonurile curg într-o cu totul altă direcție.

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Nelson Mondialu, producătorii au pus punct serialului de teamă ca fanii să nu afle legătura de rudenie care ar exista între cele două. De altfel, acesta ar fi fost și motivul din spatele promovării masive a Veronicăi.

Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești!

ADVERTISEMENT

Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, le-a transmis interlopul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, precizând că a aflat informația de la cunoștințele sale din Blăgești.

ADVERTISEMENT