Life

Mirela Vaida, transformare radicală! Cum a apărut vedeta la Acces Direct

04.12.2020 | 18:41
Mirela Vaida transformare radicala Cum a aparut vedeta la Acces Direct
Mirela Vaida, transformare radicală! Cum a apărut vedeta la Acces Direct. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a luat fanii prin surprindere cu un look de senzație. Prezentatoarea de la Acces Diresc a apelat la o tunsoare diferită și este de nerecunoscut.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, motiv pentru care fiecare schimbare de look la care apelează nu poate să treacă neobservată.

ADVERTISEMENT

Acum, Mirela Vaida a hotărât să renunțe la buclele în vânt și a revenit la părul scurt, look pe care l-a mai adoptat și anii trecuți și datorită căruia a fost apreciată de fani.

Mirela Vaida, schimbare totală de look

La aproape 40 de ani, Mirela Vaida arată precum o adolescentă și își surprinde fanii deseori cu aparițiile sale inedite, iar acum, vedeta a apelat la o schimbare radicală de look și a revenit la părul scurt.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, Mirela Vaida i-a anunțat pe telespectatori că și sâmbătă va fi la Acces Direct, iar emisiunea este filmată cu câteva zile în urmă, în cazul în care fanii show-ului se vor întreba cum este posibil ca astăzi să aibă un nou look, iar mâine nu.

Cu toate că este o mamă cu normă întreagă, o cântăreață și o moderatoare TV de succes, Mirela Vaida este foarte atentă și la stilul ei de viață, dovadă fiind silueta ei perfectă, tenul lipsit de imperfecțiuni și aparițiile sale impecabile.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

În urmă cu doar un an, Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, dar și-a intrat foarte repede în formă. În prezent, împreună cu soțul ei, Alexandru Vaida, blondina are doi băieți și o fetiță, dar și o căsnicie perfectă.

Mirela și Alexandru Vaida s-au căsătorit în anul 2009. Dacă pe prezentatoarea TV o știe o lume întreagă, partenerul ei este foarte discret și rareori apare în public alături de soția sa. Alexandru Vaida deține o firmă în Sibiu și este deseori plecat, dar niciodată nu își neglijează familia.

ADVERTISEMENT