Life

Mirela Vaida, vești din izolare. Cum își petrece timpul prezentatoarea Acces Direct

02.08.2020 | 19:51
Mirela Vaida vesti din izolare Cum isi petrece timpul prezentatoarea Acces Direct
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu, după ce mai mulți angajați și colaboratori Acces Direct, printre care Vulpița și Viorel, au fost testați pozitiv, iar emisiunea s-a suspendat temporar.

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor cum se simte în această perioadă și le-a și arătat cum este la plajă. Vedeta a profitat de vremea bună și a ieșit în curte unde s-a expus la soare.

ADVERTISEMENT

Se pare că timpul petrecut alături de familie îi priește de minune, lucru recunoscut chiar de ea: „Nu-i rău nici în izolare”, a scris Mirela Vida pe Instagram.

Ce face Mirela Vaida în izolare. Ce mesaj a transmis vedeta

Redacția și platoul „Accest Direct” au fost eliberate, aerisite și dezinfectate. Momentan, nu se știe când se va relua emisiunea, dar Mirela Vaida profită de această perioadă în care se relaxează alături de familie.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida în izolare
Mirela Vida, vești din izolare. Cum își petrece timpul prezentatoarea Acces Direct. foto instagram

„Bună dimineața! Luni, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!

Tocmai de aceea, s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale.

ADVERTISEMENT

Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic!

Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioadă! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, a mai scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram, zilele trecute.

ADVERTISEMENT