Life

Miruna Bontea, condimentul minune din bucătăria lui Chef Sorin! Fiica juratului Chefi la cuțite, mai hot decât chili

Miruna Bontea, fiica în vârstă de 19 ani a celebrului Sorin Bontea, juratul de la Chefi la Cuțite, s-a transformat din domnișoara ingenuă care apărea acum trei ani în emisiune într-o domnișoară cât se poate de senzuală care reușește să impresioneze pe conturile de socializare.
16.08.2021 | 17:09
Miruna Bontea adoră să pozeze în ipostaze cât se poate de fierbinți Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Miruna Bontea, fiica lui Sorin Bontea, se poate lăuda că, la 19 ani, este una dintre cele mai urmărite domnișoare din showbiz-ul autohton pe conturile ei de socializare, puștoaica având deja peste 35.000 de urmăritori pe Instagram.

Miruna l-a făcut pe Sorin Bontea să verse lacrimi de emoție

Primul contact cu celebritatea pe care Miruna Bontea l-a avut a fost chiar în studiourile în care se filma emisiunea Chefi la Cuțite, acum trei ani.

ADVERTISEMENT

Fără să spună nimănui, Miruna Bontea s-a înscris la preselecții și, la un moment dat, a ajuns în fața juriului cu preparatul culinar cu care voia să își impresioneze tatăl. Și, culmea, a și reușit să o facă, talentul ei gastronomic fiind, probabil, genetic.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, declara în 2018 Miruna Bontea.

ADVERTISEMENT

Miruna Bontea l-a impresionat pe tatăl ei

Nici în sezonul trecut de la Chefi la Cuțite Sorin Bontea nu a rămas fără glas în momentul în care Miruna și-a pus în cap să îl impresioneze. De această dată însă, tânăra ajunsă majoră i-a trimis un mesaj video în finala emisiunii reușind să îl facă să lăcrimeze pe celebrul lui tată, iar pe Cătălin Scărlătescu să își exprime admirația pentru felul ei de a fi.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, a spus, la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea cu lacrimi în ochi, imediat după ce a primit un mesaj de încurajare de la fiica sa.

ADVERTISEMENT

Și au toate motivele să fie impresionați și unul, și celălalt. Nu de altceva dar Miruna Bontea este, cu adevărat, fierbinte. Și, trebuie să o spunem, nu e deloc inhibată.

Miruna Bontea, sarea și piperul petrecerilor

De curând, Miruna Bontea, alături de câțiva amici de-ai ei, a plecat la un festival, iar acolo, pare-se, a fost sufletul petrecerii, fiica de 19 ani a juratului de la Chefi la Cuțite dansând toată noaptea, iar la un moment dat, chiar s-a urcat pe umerii unui prieten pentru a vedea mai bine scena și pentru a se distra mai bine.

ADVERTISEMENT

Și, dacă la petreceri e prima, iar momentele cu pricina sunt postate pentru a face deliciul celor peste 35.000 de urmăritori de pe Instagram, Miruna Bontea ar putea fi oricând, pentru Chef Sorin, și motivul refrenului piesei ”Fata mea este model”.

Nu de altceva, dar, adeseori, Miruna își răsfață urmăritorii cu fotografii care mai de care mai fierbinți. Iar felul în care i face te poate duce, lejer, la ideea că fiica de 19 ani a lui Sorin Bontea își dorește să devină manechin.

Nu de altceva, dar, adeseori de folosește de formele de model pentru a face adevărate prezentări de costume de baie și își pune în evidență silueta în poziții care mai de care mai incitante, reacțiile urmăritorilor Mirunei fiind concludente măcar prin prisma numărului mare de complimente primite.

ADVERTISEMENT