Life

Connect-R s-a sucit după ce a afirmat că fiica lui a fost discriminată. Misha, reacție furibundă în mediul online

22.04.2021 | 16:49
ConnectR sa sucit dupa ce a afirmat ca fiica lui a fost discriminata Misha reactie furibunda in mediul online
Connect-R reculează în privința declarațiilor făcute despre fiica lui, iar Misha atacă presa. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Misha a reacționat dur în urma unui articol publicat de FANATIK în care site-ul nostru a redat textual niște declarații făcute de fostul ei soț, Connect-R despre fata celor doi, care i-ar fi spus acestuia că s-a lovit de câteva ori de anumite prejudecăți din cauza etniei sale.

Prezent în podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube, Connect-R a vorbit despre fata lui Maya și a spus că micuța a auzit tot felul de vorbe pe la grădiniță și pe la televizor despre etnia romă, vorbe în urma cărora i-a spus tatălui ei că ea este româncă 100%.

ADVERTISEMENT

Misha a tunat și a fulgerat pe contul ei de Instagram, lovind mesagerul și nu emițătorul care a lăsat să se înțeleagă asta ba chiar a spus textual că fiica lui nu este tocmai mândră de etnia ei.

Misha atacă presa pentru afirmațiile făcute de fostul ei soț, Connect-R, despre faptul că fiica lor ar fi deranjată din cauza etniei sale

„Am văzut niște articole total idioate și vă rog să terminați cu tâmpeniile de genul. Maya nu a fost discriminată la grădiniță, nu a făcut-o nimeni țigancă.

ADVERTISEMENT

Nu s-au purtat urât colegii cu ea, personalul grădiniței cu atât mai puțin. A fost un loc în care noi ne-am simțit ca acasă. N-aș avea de reproșat nici măcar 1% comportamentul lor vizavi. Nu înțeleg de unde până unde. S-a înțeles ceva greșit. Nu a fost discriminată în niciun fel la grădiniță. 

Foștii colegi ai Mayei sunt super-educați și cu bun simț. Nu au existat niciodată discuții de așa ceva, nu mai spun personalul de la educatoare, directoare, șofer, îngrijitoare, numai cuvinte de laudă”, a declarat Misha pe Instastory extrem de ofuscată.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu mai recunoaște ce a spus și dă tag grădiniței unde este fiica lui

Culmea vine abia acum: chiar și cântărețul s-a sucit după ce a afirmat că fiica lui a avut de suferit din cauza etniei sale.  Acesta s-a dezmințit pe sine într-un story de pe Instagram, unde a etichetat grădinița la care umblă fata lui, mulțumind totodată pentru felul în care e tratată, deși subiectul nu era niciodată faptul că angajații de la grădiniță i-ar fi spus fetiței sale ceva despre etnie, ci copiii. Redăm mai jos dialogul exact pe care Connect-R l-a avut cu Damian Drăghici pe Youtube. Înainte de redarea dialogului, precizăm că artistul a afirmat că au apărut informații în presă distorsionate, însă decideți voi ce s-a distorsionat și ce nu.

Damian Drăghici: Maya știe că e țigancă?

Connect-R: Oooof, da, dar ține mereu să-mi reamintească că este jumătate-jumătate. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la….

ADVERTISEMENT

Drăghici: Au făcut-o copiii țigancă?

Connect-R: Da.

Drăghici: Și a fost rănită?

Connect-R: Da, adică a venit acasă și mi-a spus că eu nu sunt țigancă. Eu semăn cu mama eu sunt româncă. Trebuie să mai crească, să-i explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă.

Dacă nu ne credeți, puteți urmări secvența în care s-a pus problema discriminării fetiței sale în videoclipul postat în interiorul articolului la minutul 21:22.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: