Fotbal international

Misiune tot mai grea pentru Dennis Man și Mihăilă. Meci dramatic în Serie A. Video

17.03.2021 | 19:22
Misiune tot mai grea pentru Dennis Man si Mihaila Meci dramatic in Serie A Video
ADVERTISEMENT

Sunt probleme tot mai mari pentru Parma în tentativa formației lui Dennis Man și Valentin Mihăilă de a se salva de la retrogradare. Torino a învins-o pe Sasuolo cu 3-2.

Succesul le-a asigurat nordicilor distanțarea la patru puncte de echipa celor doi români. Mai mult decât atât, Torino are și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Dacă ar câștiga și restanța respectivă, Torino ar ajunge și ea la 26 de puncte, la fel cât au Benevento și Spezia, echipele de pe locurile 15 și 16.

Misiune tot mai grea pentru Dennis Man și Mihăilă. Torino, început de coșmar cu Sassuolo

Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă mai are la dispoziție doar 11 meciuri pentru a-și salva sezonul. Adversarele directe din lupta pentru evitarea retrogradării nu îi fac, însă, nicio concesie Parmei.

ADVERTISEMENT

În data de 17 martie a avut loc și meciul Torino – Sassuolo, restant, iar nordicii s-au impus în fața formației pentru care evoluează un alt român, Vlad Chiricheș. Asta deși oaspeții au condus cu 2-0!

În minutul 6 a deschis Domenico Berardi scorul, iar același atacant italian a dublat avantajul oaspeților în minutul 48. Totul se îndrepta către o victorie a oaspeților, dar o schimbare a făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Simone Zaza a întors meciul și a adus fericirea la Torino

În minutul 72, antrenorul Daniele Nicola a decis să îl scoată din teren pe Rincon și să îl introducă în locoul său pe Simone Zaza. Cel care a jucat inclusiv pentru Sassuolo, a marcat după doar 5 minute pentru 1-2.

Mandragora a egalat pentru gazde în monutul 87, iar în al doilea minut al prelungirilor același Zaza a înscris golul victoriei gazdelor, un succes esențial pentru torinezi în goana după puncte și salvare de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a fost doar rezervă la Sassuolo și nu și-a putut ajuta compatrioții de la Parma. Nici pentru Răzvan Marin, românul de la Cagliari, rezultatul nu este unul mulțumitor.

În prezent, Parma este pe locul 19 din 20, cu 19 puncte. Cagliari este pe 18 cu 22 de puncte, în vreme ce Torino a ajuns la 23 și ar putea acumula chiar 26 de puncte, dacă își câștigă restanța.

Un astfel de deznodământ l-ar duce pe Răzvan Marin la patru puncte de salvare, în vreme ce Man și Mihăilă ar avea de recuperat nu mai puțin de șapte puncte!

ADVERTISEMENT