Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Misterul de la Craiova. “La pauză trebuie schimbați 3 jucători! I-aș electrocuta”

Misterul de la Craiova. Discuții aprinse între analiștii FANATIK despre lotul lui Reghecampf și despre echipa lui Mihai Rotaru.
28.08.2023 | 11:45
Misterul de la Craiova La pauza trebuie schimbati 3 jucatori Ias electrocuta
Misterul de la Craiova. Discuții aprinse între analiștii FANATIK despre lotul lui Reghecampf și despre echipa lui Mihai Rotaru.
ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut surprinzător în deplasare contra Farului, scor 2-0. În platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații de astăzi au discutat despre misterul de la Craiova. Analiștii au dezbătut câteva aspecte ale echipei lui Mihai Rotaru.

Misterul de la Craiova: “La pauză trebuie schimbați 3 jucători”

Horia Ivanovici i-a avut ca invitați pe Robert Niță, Mihai Stoichiță și Florin Gardoș. Pe rând, cei trei au discutat împreună cu gazda emisiunii despre misterul de la Craiova, de după meciul cu Farul. Fostul fundaș de la FCSB, a oferit primele argumente și este de părere că există anumite decizii care nu s-au schimbat de la venirea lui Laurențiu Reghecampf, comparația fiind cu fostul antrenor, Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

“Eu mă așteptam de la Craiova să câștige meciul acesta. Nu știu ce se întâmplă. Îmi aduc aminte chiar și când era domnul Neagoe. Parcă fiecare meci, o repriză ai cel puțin 2-3 jucători care sunt mult sub nivelul celorlalți. La pauză trebuie schimbați 3 inși, asta e impresia. 

Aseară la fel, cumva în contrast. Dacă la Farul am avut Louis Munteanu care a decis meciul, Grameni, chiar și Kiki mi-a plăcut foarte mult. Ei au ieșit în evidență rapid. Dincolo, Markovic aproape inexistent, Kurtic la fel, Baiaram.

ADVERTISEMENT

Și vii la pauză, faci niște schimbări, că așa se întâmpla și când era Neagoe, crești puțin, dar nu mai e îndeajuns. Nu pot să îmi dau seama de ce se întâmplă treaba asta. Ok, schimbi, se poate întâmpla cu un antrenor, dar vine un alt antrenor, iar e problema asta.”, a fost analiza lui Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță: “Sunt printre primele 3 echipe”

Robert Niță susține că Universitatea Craiova are unul dintre cele mai bine loturi din campionat. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analistul a explicat care este valoarea echipei lui Rotaru. Niță a vrut să scoată în evidență că echipa lui Reghecampf nu are nicio scuză pentru meciul de aseară, însă rămâne un mister la Craiova, legat de înfrângerea cu Farul.

ADVERTISEMENT

“Să nu ne mai ascundem de realitate. Problema nu o fi la lotul de jucători. De 4-5 ani tot se discută. Printre cele mai bune loturi, condițiile sunt de top, banii sunt la zi. Ei de la mijloc în sus, dacă te uiți pe hârtie, stau foarte bine. E printre primele 3 echipe ca lot.”, a spus Robert Niță.

Florin Gardoș a completat ideea lui Niță și a scos în evidență faptul că lotul este în mare parte nou: “Păi dacă te uiți acum la primul 11, cine mai e? Mai e Bancu și Ivan. În rest, lotul e schimbat. Tu te referi la jucători vechi, dar care mai sunt puțini. Markovic e mai e de mai demult, Mitriță a plecat și a venit, iar acum evoluează bine. Dar chiar nu știu care poate să fie explicația.”

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, fără explicații după înfrângerea Craiovei

Mihai Stoichiță a intervenit și a explicat faptul că Universitatea Craiova nu are nicio scuză pentru prestația slabă de la Ovidiu. Directorul tehnic al FRF este de părere că dacă echipa va urma cursul rezultatelor nefavorabile, problemele vor cădea direct pe Reghecampf.

“Nu are sens să repet analiza lotului. Orice antrenor din România, dacă ar avea o propunere din partea Craiovei s-ar duce cu ochii închiși. În momentul în care aude aceste nume, în frunte cu Bancu.

Până la urmă, dacă se va continua așa, beleaua cade pe Reghe. Are la dispoziție unul dintre cele mai bune loturi din țară, trebuie să câștige campionatul sau să intre în primele 3. Nu știu ce obiectiv au ei acolo.”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

La finalul discuției, Horia Ivanovici a tras un semnal de alarmă după misterul de la Craiova: “Dacă aș fii în locul lui Reghe i-aș electrocuta puțin pe jucători, asta le-aș face acolo în vestiar. Să se trezească și ei puțin. Are o echipă foarte bună, nu ai ce să reproșezi lotului.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza misterului de la Craiova

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca...
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca LPF să anunțe suspendarea
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!