Life

Mitică, despre situația disperată a lui Irinel Columbeanu: „Așa se întâmplă când pui toate ouăle într-un coș”

Dumitru Dragomir a analizat în cadrul emisiunii "Maxprofețiile lui Mitică" situația în care se află Irinel Columbeanu. Fostul milionar este în prezent la un azil.
23.10.2023 | 17:30
Mitica despre situatia disperata a lui Irinel Columbeanu Asa se intampla cand pui toate ouale intrun cos
DECADEREA si DRAMA lui Irinel Columbeanu DEZVALUIRILE lui Mitica Dragomir. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a rămas fără avere după o viață în care a trăit în lux. Drama prin care trece fostul milionar l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. Dragomir sfătuiește oamenii să fie mai atenți cu modul în care își investesc banii. Mediul de afaceri este unul dificil.

Dumitru Dragomir, pe șleau despre situația critică a lui Irinel Columbeanu

La emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a comentat ce se petrece cu Irinel Columbeanu. Întrebat de Horia Ivanovici, gazda show-ului, cum vede decăderea fostului milionar, Mitică nu a fost tocmai amabil. Și a indicat, pas cu pas, greșelile afaceristului care învârtea, cu ani în urmă, milioanele. Și, desigur, femeile frumoase ale României.

ADVERTISEMENT

“Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca.

Așa a făcut Columbeanu. Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.

ADVERTISEMENT

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute.

ADVERTISEMENT

Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom”, a declarat Dumitru Dragomir pentru FANATIK.

Ce spune Dumitru Dragomir despre azile

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a fost inspirat pe plan profesional. Pe lângă activitatea fotbalistică, Dragomir a investit cu succes în diverse afaceri și se bucură de o viața liniștită. Ba mai mult, acesta a avut grijă ca familia lui să îi fie aproape indiferent de situație.

ADVERTISEMENT

“Datorită faptului că e bolnav, trebuie să aibă cineva grijă de el. În afară, marii miliardari când sunt bolnavi, familiile ca să scape de ei îi duc la azile. Noi am făcut propagandă nasoală azilelor, dar sunt și azile nemaipomenite. Are Dragoș la Snagov, e ca un hotel de peste 5 stele.

Nu e așa de rău că e la azil, înseamnă că are pensie bună. Nu e rău. Îți dă medicamentația calumea, îți dă mâncare. Am văzut mai mulți, doar că îmi e și rușine să le pomenesc numele pentru că nu e frumos din partea mea.

Le deranjez familiile. E mai rău să ajungi din bogat sărac decât din sărac bogat. E o nenorocire când te înveți cu traiul bun și vii la sapă de lemn. Cum ar fi ca eu să mă întorc să prășesc porumbul. Vine o vârstă când nu te mai bagă nici copiii în seamă. Problema este că tu trebuie să-ți faci de așa natură viața și să ți-o asiguri ca să nu ai probleme”, a completat Dumitru Dragomir.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Irinel Columbeanu, așa cum FANATIK a și dezvăluit, a ajuns la azil. Acolo, starea lui de sănătate a început să se îmbunătățească ușor, dar, din păcate, cea financiară a rămas critică.

“Domnul Columbeanu este la noi de 2 săptămâni, se simte din ce în ce mai bine. Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi.

Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, a declarat Ion Cassian pentru FANATIK.

Emisiunea “Maxprofețiile lui Mitică” este în direct, luni, de ora 13:30, pe www.fanatik.ro. Fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită, în premieră, în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Dragomir a discutat despre drama lui Columbeanu

 

ADVERTISEMENT