Sport

Mitică Dragomir, dezvăluiri incendiare: “Adrian Sârbu a păcălit Liga cu 1 milion de dolari! Am luat doar două scaune”

Dumitru Dragomir a povestit cum a fost tras în „țeapă” de Adrian Sârbu.
19.10.2023 | 12:00
Mitica Dragomir dezvaluiri incendiare Adrian Sarbu a pacalit Liga cu 1 milion de dolari Am luat doar doua scaune
Mitică Dragomir a povestit cum a fost tras în țeapă de Adrian Sârbu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu, fost patron al grupului MediaPro, i-a dat lui Dumitru Dragomir o țeapă de zile mari. Când era șef la LPF, ”Mitică” a avut de tras cu recuperarea unor bani de la acesta și s-a ales doar cu două scaune.

Țeapa primită de Dumitru Dragomir

Grupul controlat de Adrian Sârbu a câștigat drepturile de televizare ale meciurilor din prima divzie. Contractul a fost semnat de o societate care a intrat în faliment, astfel c Sârbu i-a cerut lui Dragomir să mute contractul pe o altă societate.

ADVERTISEMENT

După votul din Adunarea Generală, a doua societate a intrat, de asemenea, în faliment. Dragomir a acționat societatea în instanță, dar a putut recupera doar două scaune.

Sârbu m-a mai pârlit și la Ligă. A pârlit Liga cu un milion. Sunt prieten cu el. Prietenii te curăță. A câștigat drepturile de televizare pe o societate. Mă cheamă la masă într-o dimineață, stătea într-o vilă în fața televiziunii.

ADVERTISEMENT

Cu bucătar, cu ospătar, el e smecher de profesie. Mi-a spus că e distrus, că intră în faliment cu societatea și că trebuie să schimbe să îl plătească de pe altă societate. În 2001 asta.

(…) Nu puteam să fac singur, am făcut prin Adunarea Generală. El a vorbit cu Badea care era prieten cu 2-3 înainte ca în Adunarea Generală să se voteze asta.

ADVERTISEMENT

Și apoi a trecut de pe societatea asta pe societatea asta, nou înființată, care a preluat debitul. Am avut aprobarea Comitetului Executiv și a Adunării Generale. Mi-a tras-o. Societatea asta îmi plătește o bucățică și intră în faliment.

Liga l-a dat în judecată, am câștigat și i-am luat două scaune, atât a avut pe firma aia, Mi-a zis că nu e Liga lui tata, ce să fac”, a povestit Dumitru Dragomir la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu a controlat grupul MediaPro până în 2009, când a vândut compania multinaționalei CME în schimbul sumei de 10 milioane de euro, plus acțiuni.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, țeapă primită de la Adrian Sârbu

ADVERTISEMENT