Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir a dat de pământ cu jucătorii Rapidului. „Djokovic operat de reflexe, Burmaz de divizia B, Emmers de liga a treia”

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu jucătorii Rapidului după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1. Fostul şef al Ligii e de părere că giuleştenii au echipă subţire.
20.04.2024 | 12:06
Mitica Dragomir a dat de pamant cu jucatorii Rapidului Djokovic operat de reflexe Burmaz de divizia B Emmers de liga a treia
Mitică Dragomir a dat de pământ cu jucătorii Rapidului. „Djokovic operat de reflexe, Burmaz de divizia B, Emmers de liga a treia”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu 0-1 meciul cu Sepsi şi a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off. Giuleştenii au căzut pe locul cinci în campionat, iar în acest moment obiectivul de calificare în cupele europene este în pericol.

Mitică Dragomir a dat de pământ cu jucătorii Rapidului: “Djokovic e operat de reflexe!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că lotul Rapidului este foarte subţire şi a dat de pământ cu jucătorii lui Cristiano Bergodi:

ADVERTISEMENT

“Îi doare la bască pe fotbalişti. Dacă ai valoare, ai rezultate. Djokovic e operat de reflexe, Rrahmani are valoare într-o combinaţie de 2-3 fotbalişti care ştiu să paseze. 

Burmaz e de de divizia B în Anglia, Emmers e de liga a treia în Anglia. Borza are valoare”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, out de la Rapid! Suporterii nu îl mai vor: “Era normal să îşi dea demisia. Asta aşteptam cu toţii”

Postul lui Cristiano Bergodi este în pericol. La Rapid este o şedinţă în care se discută înlocuirea antrenorului Cristiano Bergodi. Italianul nu vrea să îşi dea demisia, iar dacă va fi dat afară, va încasa banii până la finalul contractului, 210.000 de euro:

“Era normal să îşi dea demisia. Asta aşteptam cu toţii. Când aduci jucători pe atâţia bani, te aştepţi să termini măcar pe locul 2-3. Ok, nu luăm campionatul, dar trebuie să avem un loc de cupe europene la asemenea investiţii.

ADVERTISEMENT

S-au cheltuit foarte mulţi bani şi rezultatele sunt foarte proaste. Mult sub investiţie. Nu ştiu de ce nu şi-a dat demisia, dacă e vorba de bani e păcat. Dânsul a avut parte de respect din partea noastră.

Din partea conducătorilor a avut totul la discreţie. I s-au făcut toate poftele. Eu cred că e o chestie de normalitate, de bun simţ. Când eşti într-un moment în care nu mai e nimic de făcut, ridici mâna.

ADVERTISEMENT

Tot respectul pentru Adrian Mutu, care aşa a făcut. Cristiano Bergodi este de atâţia ani în România şi cred că şi-ar pierde respectul dacă ar face chestia asta (n.r. să se agaţe de clauza de reziliere)”, a spus Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

Mitică Dragomir a dat de pământ cu jucătorii Rapidului. „Djokovic operat de reflexe, Burmaz de divizia B, Emmers de liga a treia”

ADVERTISEMENT