Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informații de ultimă oră despre nebunia de la Rapid. „Bergodi vrea toți banii până la finalul contractului”. Cât e suma

Rapidul este în criză după a patra înfrângere la rând, 0-1 cu Sepsi. Acţionarii vor lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Bergodi, care vrea banii până la final de contract.
16.04.2024 | 11:45
Informatii de ultima ora despre nebunia de la Rapid Bergodi vrea toti banii pana la finalul contractului Cat e suma
Informații de ultimă oră despre nebunia de la Rapid. „Bergodi vrea toți banii până la finalul contractului” Cât e suma. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut implozie în play-off. Giuleştenii au pierdut cu 0-1 meciul cu Sepsi şi a coborât pe locul 5 în SuperLiga. Tot stadionul i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi, iar antrenorul giuleştenilor şi-a ieşit din minţi la conferinţa de presă, fiind deranjat de întrebările unor jurnalişti.

Informații de ultimă oră despre nebunia de la Rapid: “Bergodi vrea banii până la final de contract!”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA culisele demiterii lui Cristiano Bergodi de la Rapid. Acţionarii giuleştenilor s-au întâlnit pentru a discuta situaţia italianului, care nu vrea să renunţe la post, dar dacă va fi demis, cuplul Iencsi-Lobonţ va asigura interimatul până la finalul stagiunii.

ADVERTISEMENT

“La ora 11:30 este întâlnirea dintre Şucu, Angelescu şi Niculae să ia decizia cu Bergodi. Nu este chiar atât de sigură cu Bergodi. El nu vrea să îşi dea demisia, consideră că este în obiectiv.

Nu este 100% că va fi demis unilateral. Sunt şanse mari, trebuie făcut un şoc la echipă. Bergodi vrea banii până la final de contract. Sunt 210.000 de euro. 15.000 de euro pe lună, mai sunt două luni din acest sezon plus următorul.

ADVERTISEMENT

“Până în vară interimatul va fi asigurat de cuplul Iencsi-Lobonţ”

Bergodi consideră că este matematic în obiectiv, este la trei puncte de locul doi. Şansele sunt foarte mari să fie demis Bergodi. Dar domnul Şucu trebuie să scoată 210.000 de euro să-l plătească. 

Nu se va pune antrenor până în vară. Discuţiile cu Şumudică sunt în paralel şi dacă Bergodi va fi dat afară, până în vară interimatul va fi asigurat de cuplul Iencsi-Lobonţ. 

ADVERTISEMENT

În plus, nici Şumudică nu vrea să vină decât din vară. Dacă astăzi se termină cu Bergodi, cuplul Lobonţ-Iencsi va asigura interimatul până în vară. În paralel se discută cu Şumudică”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Rapid a ajuns la 16 puncte de FCSB în doar patru etape de play-off

Rapid a intrat în play-off la patru puncte de liderul FCSB, dar în primele patru etape şi-a dinamitat şansele la titlu. Giuleştenii au pierdut patru meciuri la rând, în timp ce rivalii de la FCSB au câştigat primele patru etape.

ADVERTISEMENT

Astfel, înainte de derby-ul din play-off, FCSB are 16 puncte avans în faţa giuleştenilor. Confruntarea va avea loc pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20:30.

Informații de ultimă oră despre nebunia de la Rapid. „Bergodi vrea toți banii până la finalul contractului”. Cât e suma

ADVERTISEMENT