Sport

Mitică Dragomir a dezvăluit câte milioane de euro i-a plătit lui Gigi Becali pentru pământuri. „Nu mi-a făcut o reducere”

Gigi Becali și Dumitru Dragomir fac afaceri cu pământuri. Fostul șef LPF a dezvăluit câți bani i-a cerut patronului de la FCSB
04.03.2024 | 07:30
Mitica Dragomir a dezvaluit cate milioane de euro ia platit lui Gigi Becali pentru pamanturi Nu mia facut o reducere
Mitică Dragomir a dezvăluit câte milioane de euro i-a plătit lui Gigi Becali pentru pământuri. „Nu mi-a făcut o reducere” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali face afaceri cu pământuri cu Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e de partea patronului FCSB, care a câștigat un proces la CEDO cu statul român. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate la FANATIK.

Câte milioane de euro a luat Gigi Becali de la Dumitru Dragomir pentru pământuri

CEDO a dat motivarea oficială în procesul pe care Gigi Becali l-a câștigat împotriva statului român. Dumitru Dragomir este întru totul de acord. „E normal, băi, frate. E total nevinonvat. Eu aveam ceva cu Gigi Becali? Dar e total nevinovat.

ADVERTISEMENT

M-a rupt! Mi-a luat o grămadă de bani. De 8.000.000 de euro am luat pământuri. Nu mi-a făcut o dată o reducere de cinci bani. I-am dat o dată un avans de 2.000.000 de euro și trebuia să vând eu niște apartamente ca să îi dau banii într-un an de zile.

Și i-am dat după patru luni. A zis ‘Bă, ești singurul din țara asta care îmi dă banii înainte’. ‘Mă achit de datorii față de tine ca să te și pot critica’. 

ADVERTISEMENT

E total nevinovat! Tu să ții minte. Și la noi în România, marea majoritate a judecătorilor sunt corecți, dar sunt unii prinși. Ai văzut animalul ăla cu belciug în nas? Ăla e cât muntele, dar îl trage un copil de trei ani de belciug.

Așa sunt ăștia. Sunt câțiva prinși cu belciug de nas. (n.r. – L-au condamnat nevinovat pe Gigi?) Categoric! Pe el, pe Victor Becali, total nevinovat, s-a făcut cap de linie, cum zic pușcăriașii, Borcea, nevinovat! Nețoiu, nevinovat! MM Stoica! Băi, lui MM, păi îl apăr eu pe MM, că m-a înjurat? Dar lui MM i s-a prescris și a fost băgat la pușcărie!”, a răbufnit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe fanatik.ro, luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Becali, aproape să vândă Palatul datorită lui Dragomir

Este deja binecunoscut faptul că Gigi Becali și Dumitru Dragomir fac afaceri în ultima vreme. Fostul șef LPF a dezvăluit într-o ediție mai veche de „Max Profețiile lui Mitică” că i-a adus latifundiarului din Pipera cumpărător pentru Palatul din Aleea Alexandru.

„Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe. 

ADVERTISEMENT

Uite mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective. Palatul sub 25 de milioane nu se vinde. L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi după ce a făcut actele am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a dezvăluit Dragomir.

Mitica Dragomir: “AM LUAT PAMANTURI DE 8.000.000 DE EURO DE LA GIGI BECALI”

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”