Sport

Mitică Dragomir comentează sosirea lui Țiriac și Mircea Lucescu la Dinamo. „Fac echipă de Champions League”

Dinamo e în criză din punct de vedere sportiv, dar nici financiar nu o duce prea bine. Mitică Dragomir știe cine îi poate salva pe „câini”.
30.01.2024 | 10:39
Mitica Dragomir comenteaza sosirea lui Tiriac si Mircea Lucescu la Dinamo Fac echipa de Champions League
Mitică Dragomir comentează sosirea lui Țiriac și Mircea Lucescu la Dinamo. „Fac echipă de Champions League”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat în cea mai recentă ediție de „Max profețiile lui Mitică” posibilitatea ca Ion Țiriac și Mircea Lucescu să vină la Dinamo.

Dumitru Dragomir, despre posibilitatea ca Ion Țiriac și Mircea Lucescu să ajungă la Dinamo: „Defilează”

„Dacă vin ăștia doi titani, Dinamo defilează. Ia campionatul în permanență. 100 de milioane dacă bagă aduc 15 fotbaliști de top. Reține ce spun. Cu 100 de milioane aduci 15 jucători de top.

ADVERTISEMENT

Îți faci echipă de grupele Champions League. Te duci în Argentina și iei 2-3 fotbaliști, te duci în Brazilia și iei 2-3 fotbaliști, iei și din Europa, dai salarii mari, și sunt d-ăștia care termina contractele, dar fotbaliști.

În Anglia, în Spania, care sunt titulari de drept. Nu îi iei ca în Arabia Saudită la 37 de ani, îi iei la 27 de ani. Îți permiți să dai 7, 8, 10 milioane pentru un fotbalist de top. Sunt foarte mulți fotbaliști”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că nici măcar FCSB-ul lui Gigi Becali nu i-ar putea face față unui Dinamo condus de Ion Țiriac și Mircea Lucescu.

„Nu le face nimeni față. Nici Gigi măcar. Dacă bagă bani ca Gigi. Să bage bani ca Gigi. Eu zic că și cu 50-60 de milioane pot face o echipă de Champions League. Țiriac conduce și Lucescu antrenează. Vai de mine și de mine…

ADVERTISEMENT

Dacă îl aduce și din Grecia pe Răzvan antrenor. Director tehnic Mircea Lucescu și Ion Țiriac patron. Vai de capul meu… Și după mă rog la Dumnezeu să trăiesc să văd când mai pierd ăștia trei campionatul”, a adăugat fostul președinte LPF.

Țiriac: „Să vedem cum facem mai bine”

Dinamo este penultima în SuperLiga după primele 23 de etape. „Câinii” au doar 16 puncte, cu nouă mai puține decât FC Voluntari, prima ocupanta a locurilor de baraj.

ADVERTISEMENT

„Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo… la aia m-aş băga alături de nenea Mircea Lucescu.

Cu toate că sunt lucuri pe care nu le înţeleg în fotbal. Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia I, până la una regulară.

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a transmis Ion Țiriac

Vin Ion Tiriac si Mircea Lucescu la Dinamo?! | Cum COMENTEAZA Mitica Dragomir PLANUL

ADVERTISEMENT