Sport

Adrian Mititelu jr. s-a retras de la FCU Craiova și a cedat acțiunile. ”Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării”!

Adrian Mititelu jr. nu mai este acționar la FCU Craiova. El a renunțat la pachetul majoritar din cauza conflictului cu tatăl său, finanțatorul clubului, Adrian Mititelu
05.04.2024 | 16:34
Adrian Mititelu jr sa retras de la FCU Craiova si a cedat actiunile Le urez multa bafta in vederea evitarii retrogradarii
Adrian Mititelu jr. nu mai este acționar la FCU Craiova. El a renunțat la pachetul majoritar din cauza conflictului cu tatăl său, finanțatorul clubului, Adrian Mititelu Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr. n-a glumit când a anunțat că cedează acțiunile pe care le deține la FCU Craiova, după scandalul cu tatăl său. Fiul lui Adrian Mititelu a transmis joi, 5 aprilie, că a renunțat la statul său de acționar.

Adrian Mititelu jr. a cedat acțiunile de la FCU Craiova

”Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a declarat Adrian Mititelu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr. a luat această decizie după ce tatăl său a insinuat că fiul său ar fi capabil de o „manevră” cu Mihai Rotaru, patronul rivalei Universității Craiova.

„Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a declarat Adrian Mititelu după eliminarea lui FCU Craiova din Cupa României.

ADVERTISEMENT
  • 47,70967% este pachetul de acțiuni pe care l-a deținut Adrian Mititelu jr. la FCU Craiova
  • 1,2 milioane de euro este ultima sumă cu care a împrumutat Adrian Mititelu jr. FCU Craiova, pe 16 noiembrie 2023, conform Monitorului Oficial din 21 februarie 2024

Adrian Mititelu jr. i-a cerut tatălui său, Adrian Mititelu, să plece de la echipă

Conflictul dintre Adrian Mititelu jr. și Adrian Mititelu a izbucnit la finalul meciului FCU Craiova – FC Voluntari, pierdut de olteni la penaltyuri, în sferturile de finală ale Cupei. Adiță i-a cerut tatălui său, pe un ton vehement, să plece și să lase clubul pe mâna profesioniștilor.

ADVERTISEMENT

”Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal.

ADVERTISEMENT

Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure.

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a tunat Adrian Mititelu jr., după eliminarea FCU Craiova din Cupa României Betano.

Adrian Mititelu către Adiță Mititelu: ”Eu sunt stăpân aici”

În replică, Adrian Mititelu i-a transmis fiului său că el este numărul 1 la FCU Craiova.

”Ce vrea el să insinueze e treaba lui. Deocamdată eu sunt stăpân aici, la echipa mea! Eu decid tot! Să realizeze și el 5% din cât am realizat eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea, să conduci echipa din Herăstrău”, a declarat patronul celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT
Tags: