Sport

Mitică Dragomir, luat cu asalt la un meci din week-end. „A venit și popa să-mi ia autograf”

Mitică Dragomir a povestit ce a pățit în weekend la un meci de fotbal, rămânând fără cuvinte după ce preotul a venit să-l sfințească.
05.10.2023 | 13:52
Mitica Dragomir luat cu asalt la un meci din weekend A venit si popa sami ia autograf
Ce a pățit Mitică Dragomir în weekend. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre un meci de fotbal din comuna Borcea, la care a asistat, povestind cum a fost primit pe stadion.

Ce a pățit Mitică Dragomir în weekend

Mitică Dragomir a povestit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” ce a pățit în weekend, la un meci de fotbal, când a venit preotul să îl sfințească: Alaltăieri, am fost la un meci în comuna Borcea.

ADVERTISEMENT

Nici n-ați auzit de comuna asta. O comună frumoasă, cu un primar deștept, cu un teren masă de biliard. E o comună în jur de 10.000 de locuitori. Mă duc după nepotul meu, că joacă la echipa a doua a lui FC Voluntari.

Dacă vedeați ce era în jurul meu… bătrâni, copii, femei, primarul… toți… mi-era și o jenă de fiul meu. El s-a ridicat de lângă mine și s-a dus lângă gard”.

ADVERTISEMENT

„A venit preotul să mă sfințească!”

„Le-am spus că n-am ce să le fac, mi-am dat seama că sunt agreat de foarte multă lume! Toată lumea a vrut poze cu nea Mitică, au venit mulți la mine. 

Am intrat în folclor cu nea Mitică. Bine, mai era Mitică Popescu, tare de tot, dar acum cred că l-am întrecut pe Mitică Popescu”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Eu le spun câte-o poantă, câte-un banc, ce era în jurul meu… băi, a venit și popa lângă mine să mă sfințească. Doamne Dumnezeule ce a fost acolo!

Săracul… e bolnav părintele, îi doresc multă sănătate. Extraordinar!”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Ce-a patit Mitica Dragomir IN WEEKEND, la un meci de fotbal LA TARA!

ADVERTISEMENT